Ga naar de inhoud
Entertainment

Gordon legt uit hoe hij 11,5 kilo afviel: 'Ongelofelijk'

Beeld © ANP

Niets is zo veranderlijk als het gewicht van Gordon (53). De zanger doet regelmatig een poging tot afvallen, maar meestal vliegen de kilo’s er in dezelfde vaart weer aan. Momenteel lijkt het er op dat Gordon het gevecht tegen de kilo’s aan het winnen is. In zijn Instagram Stories laat hij namelijk zien dat hij flink wat is afgevallen.

"Ik had het helemaal niet verwacht"

Gordon is al een tijdje bezig met afvallen en kon in april van dit jaar al melden dat er vijf kilo’s vanaf waren. Inmiddels zijn dat er wat meer geworden, zo blijkt uit zijn Instagram Stories. "Je gelooft het niet, maar het is toch echt gebeurd", zo deelt hij blij mee in een video. "Ik ben gewoon 11,5 kilo afgevallen In twee maanden tijd. Ja ik vind het ongelofelijk. En ik had het helemaal niet verwacht."

Hondjes
Lees ook:
Hondjes van Gordon getrakteerd op Gucci slaapkamer

De zanger krijgt naar eigen zeggen veel dm’s van mensen die willen weten hoe het hem is gelukt en hij is niet te beroerd om dat even met zijn volgers te delen. "Het is niet iets van de afgelopen twee maanden. Ik ben al sinds vorig jaar begonnen met het roer om te gooien qua eten. Het allerbelangrijkste is voeding, dat is echt het allerbelangrijkste. Dat is 70 procent. Geen koolhydraten, althans bijna geen koolhydraten. Rust, reinheid en regelmaat... Dat zijn de keywoorden die de sleutel zijn tot het succes."

Gordon
Lees ook:
Gordon haalt vernietigend uit naar volger: 'Opzouten nu'

Gordon deelt tot slot ook nog een indrukwekkende before en after foto:

Gordon
Lees ook:
Gordon doet nieuwe afvalpoging: 'Pff, wat een strijd'