Ga naar de inhoud
Entertainment

Harry Styles gaat naakt voor zijn rol in de film My Policeman

Harry Styles Beeld © Getty Images

Harry Styles (28) is later dit jaar in twee speelfilms te zien, waarvoor hij er in eentje voor het eerst ook een naaktscène moest spelen. Vooraf was het voor de zingende acteur belangrijk dat er genoeg vertrouwen was om die scènes te spelen, vertelde hij zaterdag in een interview met de Amerikaanse radiopresentator Howard Stern (68).

"Het voelde heel kwetsbaar"

Dit najaar heeft Harry rollen in zowel de films Don't Worry Darling als My Policeman. In die laatste speelt hij een homoseksuele politieman in de jaren 50, wiens huwelijk met een vrouw niet meer zo lekker loopt als hij verliefd wordt op een museumconservator. Harry speelde er onder meer een seksscène in. "Het voelde heel kwetsbaar. Ik had nog nooit iemand voor de camera gekust en het voelde alsnog ik op de een of andere manier een deel van mezelf weggaf", zei Harry. Volledig naakt hoefde hij overigens niet te gaan, onthult hij. "Er zit geen 'peen' in de uiteindelijke montage. Er zijn alleen billen te zien."

Nieuwe
Lees ook:
Nieuwe plaat Harry Styles gaat niet over Taylor Swift

Harry vertelt ook dat er vooraf duidelijk afspraken waren gemaakt over de hoeveelheid naakt die er in de film te zien zou zijn en dat zijn penis 'van mij zou blijven'. "Ik denk dat vertrouwen hierbij heel belangrijk is. Dat het goed is om erover te praten met alle betrokkenen. Dat je onthoudt dat het belangrijkste op zo'n moment de twee mensen zijn die het moeten doen."

Acteren is soms erg ongemakkelijk, vertelde de Brit ook. Vertrouwen is het belangrijkst. "Het is een geschenk als je je regisseur kunt vertrouwen. Dat helpt al heel veel. En het maakte het hele werken aan de film tot een leuke ervaring."

Nieuw
Lees ook:
Nieuw album Harry Styles stuk 'intiemer' dan eerder werk

Zowel My Policeman als Don't Worry Darling hebben nog geen datum waarop ze in première gaan. Naar verwachting zullen beide films dit najaar te zien zijn.

Giorgio weggeblazen door nieuw album Harry Styles: 'Heel intiem'

05:12

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore