Entertainment

Hond Yvon Jaspers verslaat haar op Instagram

22 mei 2022 17:13
Yvon Jaspers Beeld © Instagram @yvonjaspers.official

Honden, lammetjes, varkens en geiten: dat is zo'n beetje waar de Instagram van Yvon Jaspers (49) uit bestaat. Daarnaast deelt de presentatrice de nodige 'Boer zoekt Vrouw'-content op haar feed, maar ook voor wie nog nooit één aflevering gezien heeft is het het waard om op 'volgen' te klikken. We zeggen alleen maar: hond Tommy.

Wie Yvon Jaspers zegt, zegt labradoodle Tommy. De viervoeter volgt de KRO-coryfee als een schaduw als ze langsgaat bij de boeren en terwijl de presentatrice de brieven uitdeelt, trekt de hond zijn eigen plan en trekt hij kwispelend door de weilanden en stallen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Silvia uit Boer zoekt Vrouw heeft een nieuwe liefde

Dit seizoen kwam de harige extra deelnemer zelfs letterlijk tussen Jouke en zijn vrouwen. We kunnen dus wel stellen dat Tommy de échte ster is. Zo kreeg hij onlangs op zijn verjaardag meer dan 9000 felicitaties. En nu jij weer.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jouke en Karlijn uit BzV kunnen eindelijk samen op date

Even dachten we dat Yvon haar trouwe schaduw had ingeruild voor een nieuw exemplaar, maar niets bleek minder waar: hij moest gewoon even in bad!

Soms gaat de presentatrice vreemd en poseert ze opeens met varkens of koeien.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sonja dacht dat boer Rob haar leuk vond in BzV

En nee, je ziet niet dubbel: Yvon moet tegenwoordig haar aandacht verdelen tussen Tommy en Buck. Wij kunnen in ieder geval niet kiezen.

Kan jij na deze bloemlezing geen genoeg krijgen van Yvon en haar Instagram-account? Hier kun je haar volgen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore