Entertainment

Populaire serie Barry krijgt een vierde seizoen

20 mei 2022 04:07 Aangepast: 20 mei 2022 07:25
Beeld © ANP

HBO heeft een vierde seizoen besteld van tragikomedie 'Barry'. Hoofdrolspeler én medebedenker van de serie Bill Hader (43) gaat alle acht afleveringen van de vierde reeks regisseren, zo meldt 'Variety'.

Bill speelt in de serie de titelrol. Zijn karakter Barry reisde in het eerste seizoen als huurmoordenaar uit Cleveland af naar Los Angeles voor een klus, maar kwam daar terecht in een acteerklas, waar hij zijn passie voor dat vak ontdekte.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rachel Brosnahan en Bill Hader winnen Emmy's voor comedy

De eerste twee seizoenen van de serie vielen meermaals in de prijzen. Zo mocht Bill twee Emmy's in ontvangst nemen voor zijn vertolking van Barry en won hij twee jaar achter elkaar een Directors Guild of America Award voor de beste regie van een comedyserie. Ook collega Henry Winkler, die acteercoach Gene Cousineau speelt in de serie, won daarvoor onder meer een Emmy en een Critics' Choice Television Award.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bill Hader in filmversie Power Rangers

Het derde seizoen van Barry wordt momenteel uitgezonden op HBO. De opnames van het vierde seizoen gaan volgens Variety volgende maand al van start in Los Angeles.

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore