Entertainment

Janine uit BzV legt uit hoe zij en Sander weer bij elkaar kwamen

19 mei 2022 20:48 Aangepast: 20 mei 2022 10:05
Janine en Sander Boer zoekt Vrouw Beeld © Linelle Deunk

Tijdens de reünie van 'Boer zoekt Vrouw' vertelde boerin Janine (32) dat zij en Sander een pauze hadden ingelast van vijf weken, toch gaf ze hem nog een kans. "Ik heb toen rustig de tijd genomen om alles op een rijtje te zetten en echt goed na te denken. De druk is er dan af, en het 'moeten' ook", legt ze uit op de website van het programma.

"Vanaf toen hebben we het gewoon rustig opgebouwd. Niet elkaar meteen drie dagen achter elkaar zien, maar gewoon één dag"

Ze vervolgt door te vertellen dat ze Sander toch wel erg miste. "Vanaf toen hebben we het gewoon rustig opgebouwd. Niet elkaar meteen drie dagen achter elkaar zien, maar gewoon één dag. En dat werkte gelukkig heel goed!"

Het liefst zien Sander en Janine elkaar elke week, maar dat gaat niet altijd door het werk. "We moeten dat goed plannen", vertelt ze. "En als het mooi weer is, dan zijn er soms andere dingen te doen dan elkaar te zien."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Silvia uit Boer zoekt Vrouw heeft een nieuwe liefde

Janine is ook al een paar keer bij Sander in Friesland geweest, maar hij komt vaker haar kant op. En dat bevalt 'm wel. "Ook al zijn wij Limburgers wel heel anders. Ze hebben het wel eens over stugge Friezen, maar dat is Sander helemaal niet. Onze familie is wat meer op de achtergrond en Sander is juist heel open, druk en enthousiast", aldus de boerin.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Boer Evert en Maud onthullen relatiestatus in finale Boer zoekt Vrouw

Ook Jouke en Karlijn zijn nog altijd stapelgek op elkaar. RTL Boulevard zocht het koppeltje op:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore