Ga naar de inhoud
Entertainment

Nielson knipt stuk van zijn neusvleugel af met nagelschaartje

Nielson Beeld © ANP

Niels Littooij, beter bekend onder zijn artiestennaam Nielson, verschijnt op een opmerkelijke wijze op zijn TikTok-video. Met een bebloede zakdoek tegen zijn neus aangedrukt, vertelt de 32-jarige zanger dat hij een stuk van zijn neusvleugel met een nagelschaartje heeft afgeknipt. In de video legt hij aan zijn volgers uit hoe dit precies is gebeurd.

De zanger vertelt over een 'soort moedervlekje' die hij op zijn linker neusvleugel heeft. Zelf had hij er niet echt last van, maar omdat 'steeds meer mensen er wat van begonnen te zeggen', besloot Nielson actie te ondernemen. "Dus ik dacht: weet je wat ik doe. Ik ga eens dat ding er van afknippen", legt hij uit.

Nielson vond het een geniaal idee om dit met een nagelschaartje te doen. Dit zorgde er echter voor dat hij een stuk van zijn neusvleugel stuk knipte. "Moet je dus niet doen. Is niet handig", trekt hij als conclusie. 

Nielson
Lees ook:
Nielson draagt lied op aan overleden neef: 'Hij was een groot onderdeel van mijn leven'

Zijn neus stopte logischerwijs niet met bloeden en dus besloot Nielson - na een afkeurende blik van zijn vrouw - de huisarts te bellen. Hij legde uit dat hij 'zo briljant is geweest om met een nagelschaartje een stuk van zijn neus af te knippen', en vroeg hen om hulp. De huisarts heeft Nielsons neus weten te redden door deze dicht te branden.

Of de zanger voortaan twee keer nadenkt voor hij een 'briljante' actie besluit uit te voeren, is nog maar de vraag. Met de woorden 'on to the next one' weet je het natuurlijk maar nooit. 

Nielson
Kijk ook:
Nielson testte nieuwe muziek uit op familie na overlijden neef

Nielson gaat weer de theaters in en hopelijk voor hem - en zijn fans - is zijn neus tegen die tijd weer helemaal geheeld. Wij spraken de zanger over zijn theatertour. 

Nielson kondigt theatertour én nieuwe single aan

01:48

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore