Entertainment

Sanne Vogel bang voor zwangerschap na doodgeboren dochtertje

18 mei 2022 17:14
Sanne Vogel met partner Melchior Schimmel Beeld © ANP

Sanne Vogel (38) en haar partner Melchior zijn gezegend met twee prachtige kinderen: Bella en Loewy. Maar de zwangerschap van de tweeling was voor de actrice geen vanzelfsprekendheid, zo vertelt ze in gesprek met 'LINDA.'.

"Mijn lichaam was totaal van slag"

Naar eigen zeggen is Sanne 'niet goed in zwanger zijn'. Dat heeft te maken met het verlies van haar doodgeboren dochter in 2019. Lange tijd was de actrice bang om nooit meer zwanger te worden. "Toen ik daarna in verwachting bleek van een tweeling, was ik bang dat ze veel te vroeg zouden komen, vooral omdat ik zo klein ben. Mijn lichaam was totaal van slag. Ik kon niets meer onthouden, was ziek en misselijk. Best pittig, maar het was het allemaal waard. We hebben de allerleukste kinderen, die met een keizersnee ter wereld zijn gekomen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sanne Vogel over bevallen dood kindje: 'Het heeft enorme impact'

Naast Melchior had Sanne nog een grote liefde: Amsterdam. Ze woont al twintig jaar in de hoofdstad, maar staat op het punt om Amsterdam in te ruilen voor een dorp. In de grote stad is ze niet meer gelukkig. "In een oud koetshuisje met daarachter een fabriekje, ergens in de bossen tussen Hilversum en Utrecht, gaan we al onze dromen verwezenlijken. Hier kunnen de kinderen rondrennen, we bouwen een kookstudio en ik ga oesterzwammen kweken en groenten verbouwen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sanne Vogel deelt familieportret met grote liefde en tweeling

Lees het hele interview met Sanne Vogel in de nieuwste editie van LINDA..

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore