Entertainment

Love Island-ster aangesproken op ongepaste kleding in vliegtuig

18 mei 2022 17:10
Amelia Marni Beeld © Instagram: @ameliamarni

De 26-jarige Amelia Marni, bekend van haar deelname aan 'Love Island Australië' in 2018, is in het vliegtuig aangesproken op het dragen van 'ongepaste kleding'. De reality-ster is verontwaardigd en deelt dit met haar volgers op Instagram.

"Ik heb dit nog nooit meegemaakt"

Amelia droeg een crop-top tijdens haar vlucht met EasyJet en een steward sprak haar aan op haar outfit. 'Hij vroeg me om iets over mijn outfit aan te doen, omdat het weinig verhullend is', schrijft ze op haar Instagram Stories. Ze legt uit dat ze dit 'nog nooit heeft meegemaakt' en dat ze hiervan baalt, omdat ze 'graag topjes' draagt. 

Een stewardess probeerde de vrede tussen de realityster en haar collega te bewaren en gaf wél haar goedkeuring voor het topje. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kelly uit Love Island betuigt spijt aan ex: 'Je stond op de tweede plek'

De vliegtuigmaatschappij reageerde later in The Daily Mail op het incident en gaven aan dat er 'wel degelijk kledingvoorschriften' gelden op hun vluchten. Echter zou het dragen van topjes geen probleem zijn, zeggen ze. Ook geven ze aan contact op te willen nemen met Amelia en de steward om te kijken wat er precies zou zijn gebeurd op de vlucht. 'We bieden onze excuses aan mocht de dresscode verkeerd geïnterpreteerd zijn.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Amerikaanse Love Island komt met tweelingen-special

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore