Entertainment

Thierry Baudet wordt vader: 'Zoiets moois'

18 mei 2022 14:50 Aangepast: 18 mei 2022 17:25
Thierry Baudet Davide Heijmans Beeld © ANP

Thierry Baudet (39) wordt vader. Samen met zijn vrouw Davide (26) zijn ze in verwachting van hun eerste kindje. "Ik ben nu 21 weken", vertelt de trotse mommy to be in een interview met weekblad 'Weekend'.

"Heel veel liefde en heel veel blijdschap"

Thierry is door het dolle heen. "Het is echt zoiets geweldigs. Zoiets moois om mee te maken", vertelt de politicus glunderend. Het stel stapte vorig jaar in het huwelijksbootje. Thierry verwacht veel van het vaderschap. "Heel veel liefde en heel veel blijdschap. Dat is wat ik voel. (...) Ik hoop veel van de moeder terug te gaan zien."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Paul Elstak schrijft boek over leven met hulp van Thierry Baudet

Het stel verklapt ook al wat het geslacht wordt van hun eerste kindje samen. "Het wordt een jongetje", vertelt Davide. Het geslacht maakt voor de politicus eigenlijk helemaal niet uit. "Je hoopt dat je het kind gelukkig kan helpen worden en dat het gezond is. Dat is belangrijk."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

RTL blijft achter Martijn Koning staan na roast Thierry Baudet

Nu de baby al 21 weken in de buik van Davide zit, kan het stel ook contact maken met het kleine hompje. "We kunnen hem ook al voelen. Dat is leuk." En waar Davide nog het meest nieuwsgierig naar is, is de kleur van de ogen. "Ik ben ook benieuwd hoe hij straks uit z'n ogen kijkt. Of hij ook groene ogen heeft, zoals Thierry. Of misschien blauw, dat zou ook nog kunnen", vertelt de aanstaande moeder die zelf overigens donkere ogen heeft.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore