Ga naar de inhoud
Entertainment

Marieke Elsinga heeft 'heel veel zin' om weer aan het werk te gaan

Marieke Elsinga. Beeld © ANP

Na iets meer dan een maand heeft Marieke Elsinga (35) haar werkzaamheden weer opgepakt. De presentatrice besloot om zowel bij Qmusic als op de televisie een stapje terug te doen. Vandaag ging ze weer aan de slag voor tv. Op Instagram vertelt de presentatrice over haar eerste werkdag.

"Ik moet zo weer voor het eerst in weken naar mijn werk"

Op 11 april kwam het nieuws naar buiten dat Marieke tijdelijk haar werkzaamheden neerlegt, omdat de presentatrice 'voorzichtig wil zijn' met zichzelf. Marieke doet naast haar ochtendshow op Qmusic ook tv-klussen en de combinatie van beide werden haar teveel. Vorige week liet ze live op Qmusic weten dat het nu beter met haar gaat. Ook vertelde Marieke dat ze haar werkzaamheden weer gaat oppakken: "Volgende week start ik met de opnames van een nieuw programma van RTL."

Marieke
Lees ook:
Marieke Elsinga binnenkort weer aan het werk na radiopauze

Op Instagram deelt Marieke dat haar eerste werkdag van start is gegaan, waardoor haar kat Kiki het huis weer voor haarzelf heeft. "Kiki, ik moet zo weer naar mijn werk. Voor het eerst in weken", vertelt Marieke terwijl ze haar kat nog even gedag knuffelt. Ook schrijft Marieke op Instagram dat ze 'heel veel zin' heeft in haar eerste werkdag. 

Waar ze ook 'onwijs' naar uitkijkt is haar terugkeer op de radio, maar daar is Marieke nog voorzichtig mee. "Het is natuurlijk niet verstandig om meteen 's ochtends vroeg de ochtendshow te doen en verder de hele dag in de televisiestudio te staan. Dat is nou precies die sneltrein waarvan ik denk: daar moet je niet meteen met 180 kilometer per uur op", vertelde ze vorige week aan haar Qmusic-collega Mattie Valk. 

Marieke
Lees ook:
Marieke Elsinga open over kinderwens met Sander: 'Gevoel dat ik haast moet maken'

Mattie staat achter keuze van Marieke: 'Het is nodig'

00:38