Entertainment

Victoria Beckham vindt curvy vrouwen goed voorbeeld voor dochter

17 mei 2022 15:20 Aangepast: 17 mei 2022 16:31
Victoria Beckham Beeld © Getty Images

Volgens Victoria Beckham (48) lopen er in Miami veel curvy vrouwen rond, iets dat zij een goed voorbeeld vindt voor haar 7-jarige dochter Harper. Dat vertelt de voormalig Spice Girl in een interview met 'Grazia'.

'Als moeder vond ik het geweldig dat Harper kon zien hoe deze vrouwen hun curves toonden en genieten van hoe ze eruit zien"

De familie Beckham vertoeft geregeld in Florida omdat David daar mede-eigenaar is van voetbalclub Inter Miami. Als het gezin over de boulevard van de Amerikaanse badplaats loopt, zien ze links en rechts voluptueuze vrouwen, tot genoegen van Victoria.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kinderen Victoria Beckham: 'Beste moeder van de wereld'

"Er zijn veel curvy vrouwen in Miami, en ze laten zich ook echt zien. Ze lopen langs het strand met heel weinig kleren aan en ze zien er fantastisch uit", meent Victoria. "Ze laten hun lichaam vol zelfvertrouwen zien. Ik vond zowel hun stijl als hun houding erg verfrissend. En als moeder vond ik het geweldig dat Harper kon zien hoe deze vrouwen hun curves toonden en genieten van hoe ze eruit zien."

De 48-jarige modeontwerpster vindt het bovendien 'ouderwets' dat vrouwen erg dun willen zijn. "Ik denk dat vrouwen er tegenwoordig goed en gezond uit willen zien. Ze willen echt borsten en een kont hebben."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Fans Victoria Beckham bezorgd: 'Wat is er met je lippen gebeurd?'

Victoria wordt er door het tijdschrift op geattendeerd dat zij misschien niet zo curvy als de vrouwen in Miami, maar dat is volgens de oud-zangeres geen probleem. "Het gaat niet om een bepaalde maat hebben, het gaat erom dat je weet wie je bent en dat je daarmee gelukkig bent. Ik heb mijn eigen balans gevonden tussen lol hebben en gedisciplineerd en gezond eten en sporten. Als je jonger bent, vecht je tegen die balans. Maar door de jaren heen heb ik een punt bereikt waarop ik weet hoe die balans er voor mij uitziet. Ik weet gewoon wat voor mij werkt."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Victoria Beckham claimt: 'Spice Girls inspireerden Beyoncé'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore