Ga naar de inhoud
Entertainment

Margriet uit BzV vindt na programma zelf ook een nieuwe liefde

Hans en Margriet uit Boer zoekt Vrouw Beeld © KRO-NCRV/Linelle Deunk

Tussen haar en Hans (70) is het helaas niks geworden, maar nu vertelt Margriet (70) in 'De Stentor' dat ze wel een nieuwe liefde heeft overgehouden aan haar 'Boer zoekt Vrouw'-avontuur. Gert (68) zag haar namelijk op tv en besloot meteen een brief te schrijven toen Margriet door Hans naar huis werd gestuurd.

"In die paar weken is een heftige liefde ontstaan"

Toen Gert Margriet in het programma zag, had hij meteen een goed onderbuikgevoel en besloot hij dat hij iets moest doen. Hij mailde de redactie van Boer zoekt Vrouw of hij met Margriet in contact kon komen. Zij raadden hem aan een brief met foto's te sturen en zo geschiedde. 

Margriet kreeg na haar deelname aan het programma verschillende brieven en telefoontjes van andere mannen, maar die van Gert raakte haar en daarom besloten ze op Goede Vrijdag af te spreken. Nu zijn ze ongeveer een maand samen.

Margriet
Lees ook:
Margriet onthult of ze na BzV nog contact heeft gehad met Hans

Gert vertelt over hun eerste ontmoeting: "Ze stond nog net niet te dansen voor de auto." Volgens hem voelde het meteen goed. "In die paar weken is een heftige liefde ontstaan. Alles klopt met Margriet. Het is een heel lieve, mooie vrouw. Ongelofelijk dat ik dit, na 25 jaar alleen te zijn geweest, nog mag meemaken. Het heeft vast zo moeten zijn."

Margriet is er niet rouwig om dat ze niet door Hans gekozen is. "Meedoen aan het programma was leuk, maar ik ben de grote winnaar! Gert is een heel fijne, lieve en knappe man! Ik ben heel gelukkig. En daar gaat het uiteindelijk om."

'Margriet
Lees ook:
'Margriet uit BzV nog net niet met gierende banden naar huis'

Gisteren zochten wij Jouke en Karlijn uit Boer zoekt Vrouw op. Je ziet het in onderstaande video.

Boer Jouke wil nu al déze grote stap met Karlijn zetten

02:22