Entertainment

Verloofde Britney Spears dankbaar voor steun na miskraam

17 mei 2022 15:17 Aangepast: 17 mei 2022 16:23
Britney Spears en Sam Asghari Beeld © ANP

Acteur Sam Asghari (28) is dankbaar voor alle berichten na het nieuws over de miskraam van zijn verloofde Britney Spears (40). 'Jullie steun was voelbaar', schrijft Sam in zijn Instagram Stories.

"We zullen ons gezin snel uitbreiden"

De zangeres en acteur maakten zaterdag bekend hun baby te zijn verloren. Het verlies valt het koppel zwaar. 'We proberen naar het positieve en naar de toekomst te kijken. Het is zwaar, maar we zijn niet alleen', aldus Sam.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Britney Spears en Sam Asghari houden trouwdatum geheim

In hun verklaring van zaterdag lieten de twee al weten het te blijven proberen. 'We zullen ons gezin snel uitbreiden'. herhaalt de acteur nu.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Britney Spears verliest baby door miskraam

Britney maakte vorige maand bekend in verwachting te zijn. De zangeres heeft al twee kinderen uit haar huwelijk met Kevin Federline.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Britney Spears heeft 'beste seks ooit' nu ze zwanger is

Vorig jaar november was het voor Britney Spears zo ver: na 13 jaar onder curatele te hebben gestaan van haar eigen vader werd ze eindelijk bevrijd. Fans en onze eigen Eric de Munck stonden nagelbijtend bij de rechtbank in Los Angeles, waar de rechter zijn uitspraak heeft gedaan over de bewindvoering van de popster.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore