Ga naar de inhoud
Entertainment

Monica Geuze onthult wat ze aan haar gezicht heeft laten doen

Monica Geuze Beeld © ANP

Dat Monica Geuze (27) niet vies is van een cosmetische ingreep hier en daar, is inmiddels wel bekend. Toch gaan er nog weleens geruchten over wat ze nu precies allemaal heeft laten doen. In haar laatste vlog schept ze hier duidelijkheid over. Ze somt op welke ingrepen ze heeft ondergaan. En dat blijken er nogal wat te zijn.

"Ik zou letterlijk niemand aanraden om het te doen"

De youtuber heeft er duidelijk over na moeten denken of ze het wel zou delen. "Ik wilde even het één en ander bespreken en wat openheid geven", begint ze de video. "Het voelde niet goed om het er niet over te hebben, omdat ik er wel transparant over wil zijn. Ik ben vorige week naar Jani geweest, een cosmetisch arts", vertelt ze.

Monica
Lees ook:
Monica Geuze geeft duidelijkheid over relatie: 'Lachen erom'

"Maar het is niet zo dat ik daar iedere week kom en aan mezelf laat sleutelen. Ik heb weleens eerder fillers gebruikt en die heb ik ook weer laten verwijderen. Sowieso die uit mijn lippen heb ik laten verwijderen. En ik heb ooit mijn jukbeenderen en kaaklijn laten doen." Kortom: aardig wat ingrepen en daar blijft het niet bij. "Ik heb ook een klein beetje filler in mijn neus gehad. Maar dit is allemaal een aantal jaar geleden en fillers lossen vanzelf op, dus op een gegeven moment gaat dat weer weg."

Monica
Lees ook:
Monica Geuze doet bijzondere onthulling over naam van nieuwe lijn

De youtuber geeft toe ook weleens botox te gebruiken. "Ik doe dus ook vaak een botoxtreatment in mijn oksels. Vooral als de zomer eraan komt vind ik het gewoon vervelend dat je bepaalde kleding niet aan kan als je transpireert. En ik laat ook weleens mijn fronsrimpel met botox behandelen, waardoor je dus niet boos kan kijken en die rimpel niet extra gaat stimuleren."

Dochter
Lees ook:
Dochter Monica Geuze herenigd met vader Lars Veldwijk

Bij een recent bezoekje aan haar cosmetisch arts kon Monica het niet laten om opnieuw wat te laten doen. "Dus ik heb fillers in mijn jukbeenderen en in mijn kaaklijn gedaan. En ik ben er eigenlijk wel tevreden over. Het is echt minimaal gedaan." Ze haast zich wel te zeggen dat ze het absoluut niet aanbeveelt. "Ik zou letterlijk niemand aanraden om het te doen. Maar ik voelde mij er prettiger bij en ik dacht: ik wil het wel gewoon doen."

Monica
Lees ook:
Monica Geuze: 'Met Robbert zit het 100% goed'