Entertainment

Maak kennis met de deelnemers van het nieuwe seizoen EOTB

17 mei 2022 12:52
Ex on the Beach Beeld © MTV/Ex on the Beach

Maak je borst maar nat: 'Ex on the Beach: Double Dutch' is terug! Wederom zoekt een stel aantrekkelijke feestbeesten de zon van Gran Canaria op, om daar een seizoen vol drama, lust (en misschien zelfs liefde) te verzorgen. Lekker genieten van een paradijselijke vakantie is er voor de volgende singles niet bij: om de haverklap spoelen er exen aan die zij vaak liever kwijt dan rijk zijn.

Jennifer

De Vlaamse Jennifer is een echte realityster in spe. Deze 24-jarige Cardi B-lookalike komt naar Ex on the Beach voor een goede portie drama. Jennifer studeert communicatie, toch vindt ze het wel moeilijk om over haar emoties te kunnen communiceren. De goofy dramaqueen van dit seizoen staat open voor alles en is dan ook supersociaal en spontaan. Zal Jennifer het eiland verlaten met de liefde van haar leven of staat haar liefde voor drama haar in de weg?

Jennifer Ex on the Beach Jennifer Ex on the Beach

Joao

De 25-jarige Joao is een echte latino. Hij is direct, eerlijk en een beetje gestoord. Inmiddels woont Joao al een aantal jaar in Nederland. Dankzij zijn Braziliaanse roots spreekt hij Spaans en Portugees, maar monogamie is een lastig woord in alle talen voor Joao. Aan zijn gevoeligheid ligt het niet: hij is niet bang om te huilen bij een film of om liefde te tonen aan zijn vriendin. Toch begint hij na een tijdje altijd te twijfelen of 'dit nou echt is wat hij wil'. Hij beschrijft zichzelf als een primeur voor Ex on the Beach, de eerste Braziliaan. Zal het Joao lukken om dat ene meisje te vinden op het strand of gaat hij met lege (of juist heel volle) handen naar huis?

Joao Ex on the Beach Joao Ex on the Beach
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sem uit EOTB gedrogeerd en met spoed naar ziekenhuis gebracht

Joyce

Joyce is een uitgesproken getatoeëerde schoonheid uit Antwerpen. De 25-jarige wimperstyliste is al op jonge leeftijd begonnen met tatoeages en vindt het jammer dat haar tatoeages als een stempel worden gezien. Haar vrienden omschrijven haar als een lief en sociaal iemand die je er graag bij wil hebben en altijd voor je klaarstaat. Aan aandacht van mannen heeft deze schoonheid geen gebrek, ze wordt bedolven onder de Insta-DM's. Zelf is ze niet uit op drama, toch hangt het altijd om haar heen. Joyce komt naar Ex on the Beach voor de lust. Zal Joyce haar lustige verlangens kunnen vervullen of gooit haar dramamagneet roet in het eten?

Joyce Ex on the Beach Joyce Ex on the Beach

Luca

Op zoek naar drama en sensatie? Zoek niet verder, de 23-jarige Luca uit het mooie Twente heeft het allemaal. De Twentse playboy komt naar Ex on the Beach voor de lust, hij zal dan ook zeker niet kieskeurig zijn. Hij komt er niet om vrienden te maken, maar om zo veel mogelijk meisjes zijn bed in te krijgen. Als hij toch een voorkeur zou moeten aangeven, gaat hij voor een blonde, tikkeltje arrogante, getatoeëerde vrouw met zo veel mogelijk plastic. Hoe graag zijn moeder het ook zou willen, Luca ziet zichzelf niet snel verliefd worden. Zal Luca tijdens Ex on the Beach iemand vinden die hij vaker dan twee keer wil zien of zal hij het eiland verlaten met alleen een wilde ervaring rijker?

Luca Ex on the Beach Luca Ex on the Beach
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jørney uit EOTB geopereerd aan tumor in eierstok

Lynn

De 22-jarige Brabantse Lynn is een echt feestbeest. Verliefd wordt ze niet snel. Een vaste vriend heeft ze nog nooit gehad, wel veel scharrels en friends with benefits. Niks is te gek voor Lynn, vooral als ze heeft gedronken heeft ze geen schaamte en beleeft ze de gekste avonturen. Naast feestjes en festivals heeft de Brabantse Barbie ook een sportieve kant, zo vindt ze het leuk om te fitnessen en te kickboksen. Zal het Lynn lukken om haar muur te laten vallen voor iemand uit Ex on the Beach of komt ze thuis met een helse kater?

Lynn Ex on the Beach Lynn Ex on the Beach

Nick

De ambitieuze Nick is een echte casanova. Hij is ook niet bang om harten te breken. Aan aandacht van het vrouwelijk schoon heeft hij geen gebrek, vaak praat hij er met wel tien tegelijk. Toch vindt hij het niet moeilijk om vrouwen af te wijzen als hij geen interesse in ze heeft. Hij houdt niet van luie mensen. Naast sporten en werken gaat hij graag naar feestjes en op vakantie. Tijdens zijn zomers in Cherso heeft hij zijn praatjes in de praktijk kunnen brengen. Zal Nick zijn praktijken kunnen voortzetten tijdens Ex on the Beach of zullen zijn praatjes geen gaatjes vullen?

Nick Ex on the Beach Nick Ex on the Beach
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dít zijn de hoogtepunten van EOTB-dekhengst Harrie Snijders

Stevie

De sfeermaker van dit seizoen is de 25-jarige Stevie uit Heerlen. Ze is sociaal, een feestbeest, losbandig, positief, lacht altijd en boven alles boeit het haar niet wat anderen van haar denken. Ze vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en wil ook dat iedereen zich gewaardeerd voelt. Voor ongemakkelijke stiltes is geen plek bij Stevie. Verliefd zal ze niet worden, maar tegen seksuele avonturen zegt ze geen nee. Zal het Stevie lukken om haar ABC-lijstje te voltooien of gaat ze naar huis met een ex?

Stevie Ex on the Beach Stevie Ex on the Beach

Tcheutche

De 23-jarige Tcheutche is een Vlaamse vlogger met Congolese roots. Het hebben van een fitte lifestyle vindt hij belangrijk, maar hij wil niet bestempeld worden als een fitboy. Hij houdt graag zijn opties open bij de vrouwen, maar het label player krijgt hij liever niet. Tcheutche staat open voor een relatie, voor hem is er niks beters dan samen in bed liggen en knuffelen. Hij komt dan ook niet alleen voor de lust en sluit een warm avontuur in bed zeker niet uit. Zal Tcheutche het eiland samen verlaten of komt hij van een koude kermis thuis?

Tcheutche Ex on the Beach Tcheutche Ex on the Beach
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Wat een Stel-kijkers hebben mening klaar over kinderwens EOTB-stel Lisa en Jay

Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 8 is vanaf 12 juni iedere zondag om 22.00 uur te zien op MTV.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore