Entertainment

Amber Heard 'dagelijks lastiggevallen' door fans Johnny Depp

17 mei 2022 07:44 Aangepast: 17 mei 2022 09:20
Beeld © ANP

Amber Heard (36) zegt dat ze dagelijks wordt lastiggevallen door fans van haar ex-man Johnny Depp (58). De actrice beweert dat de 'online dreigementen' zijn begonnen toen ze naar voren kwam met haar verhaal over huiselijk geweld, zo verklaarde Amber in de smaadzaak die Johnny tegen haar heeft aangespannen vanwege haar beschuldigingen.

"Ik word dagelijks lastiggevallen en krijg doodsbedreigingen"

Johnny stapte naar de rechter vanwege Ambers artikel in The Washington Post uit 2018, waarin ze zegt een overlever te zijn van huiselijk geweld. Ze noemde zijn naam niet, maar het was duidelijk dat ze doelde op haar ex-man. De acteur zegt daardoor filmrollen te zijn misgelopen en eist een schadevergoeding. Hij ontkent Amber te hebben mishandeld en stelt dat juist zij gewelddadig was tijdens hun huwelijk, dat van 2015 tot en met 2017 duurde.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Amber Heard: 'Dacht dat eerste klap van Johnny Depp grap was'

Amber zei in de rechtbank van Fairfax in de Amerikaanse staat Virginia ook klussen kwijt te zijn geraakt door de zaak van Johnny. "Het was moeilijk om te werken. Ik werd lastiggevallen. Ik word dagelijks lastiggevallen en krijg doodsbedreigingen", aldus de actrice.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Amber Heard: 'Johnny Depp agressief om film met James Franco'

De rechtszaak van Depp is op 11 april begonnen en duurt naar verwachting nog enkele weken.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore