Entertainment

Tweede man veroordeeld voor overlijden Mac Miller

17 mei 2022 03:57 Aangepast: 17 mei 2022 07:39
Beeld © ANP

Er is een tweede persoon veroordeeld voor de dood van Mac Miller, die in 2018 op 26-jarige leeftijd overleed aan een overdosis drugs. De man, genaamd Stephen Andrew Walter (48), bekende in november 2021 schuld in de rechtbank, toen hij zei pillen omhuld met een laagje fentanyl geleverd te hebben aan de rapper, wiens echte naam Malcolm McCormick is. De rechter legde hem maandag een celstraf van 17,5 jaar op, met daarbij nog aantal jaar onder toezicht. Dit meldt Deadline.

"Ik neem de volledige verantwoordelijkheid op me voor dat wat er gebeurd is"

Stephen toonde berouw voor zijn daden in de rechtbank in Los Angeles. "Ik ben niet de persoon die anderen pijn wil doen, zo zit ik gewoon niet in elkaar. Maar als er naar het papierwerk wordt gekeken, lijkt het net alsof ik dit gedrag heb voortgezet nadat er iemand overleden was. Dat is niet zo. Ik neem de volledige verantwoordelijkheid op me voor dat wat er gebeurd is, maar ik heb nooit geweten dat de pillen voor McCormick waren."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bijna elf jaar cel voor leverancier fatale pillen Mac Miller

De fatale pillen werden via twee andere mannen bezorgd bij Mac, die uiteindelijk overleed door het slikken ervan in combinatie met alcohol. Zijn assistent trof hem bewusteloos thuis aan, waarna er direct een ambulance werd gebeld. Toen de hulpverleners gearriveerd waren bleek dat de rapper al overleden was.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Man die Mac Miller fatale dosis drugs leverde bekent schuld

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore