Ga naar de inhoud
Entertainment

Kourtney Kardashian deelt huwelijksfoto's

Kourtney Kardashian en Travis Barker Beeld © ANP

Kourtney Kardashian (43) heeft haar huwelijk met Travis Barker (46) bevestigd door een aantal foto's van hun intieme bruiloft op sociale media te delen. 'Tot de dood ons scheidt', schreef de realityster bij de zwartwit-kiekjes, waarop ze te zien is in een korte witte trouwjurk en Travis in een zwart pak.

Het tweetal trouwde eerder officieus in Las Vegas, maar liet dat huwelijk niet registreren. Volgens Kourtney was dat 'een opwarmertje voor het echte werk'. Zondag trouwden Kardashian en Barker voor de wet in het gemeentehuis van Santa Barbara in het bijzijn van een handjevol mensen. Volgens TMZ wil het paar nog een groots huwelijk voltrekken in Italië in het bijzijn van hun familie en vrienden. Wanneer dat zou moeten plaatsvinden is nog niet bekend.

Kourtney
Lees ook:
Kourtney Kardashian en Travis Barker officieel getrouwd

Kourtney deelt drie kinderen met haar ex-vriend Scott Disick: Mason (12), Penelope (9) en Reign (7), waar Barker zoon Landon (18) en dochter Alabama (16) heeft met zijn ex-vrouw Shanna Moakler. Voor de realityster is het haar eerste huwelijk, Barker gaf al twee keer eerder zijn ja-woord.

Kourtney
Lees ook:
Kourtney Kardashian en Travis Barker plannen intieme ceremonie