Ga naar de inhoud
Entertainment

S10 kondigt nieuw album aan

Beeld © S10

Ze is nog maar net terug uit Turijn, maar S10 werkt al aan een nieuw album. Dit verklapte ze maandagavond in 'Khalid & Sophie' op NPO 1. Daar was de 21-jarige 'De Diepte'-zangeres te gast om terug te blikken op haar deelname aan het Eurovisie Songfestival, dat in de nacht van zaterdag op zondag eindigde.

"Al een tijdje mee bezig"

"Ik ben al een tijdje bezig met een nieuw album dat ik wil uitbrengen", zegt S10 wanneer haar wordt gevraagd naar haar nieuwe plannen. Ze vertelt dat ze 'heel erg verliefd' kan worden als ze een idee krijgt, zoals een albumtitel of een nummer. "Ik hoop gewoon dat ik de komende tijd die verliefdheid een beetje voel voor ideeën."

Songfestival
Lees ook:
Songfestival heeft gigantische rol in leven Victoria Koblenko gespeeld

Verder wil Stien den Hollander, zoals de zangeres heet, 'de allerbeste live-artiest worden die ik kan worden'. Met het Songfestival heeft ze 'een flinke inhaalslag' gemaakt wat betreft live optreden, zegt ze. "Ik wist eerlijk gezegd niet eens dat ik zoveel dagen achter elkaar kon zingen. Ik heb mijn stem echt gewoon heel erg getraind."

Toch lijkt het erop dat S10 eerst nog even gaat bijkomen van het muziekfestijn waar ze zondagmiddag van terug is gekomen. "Ik ben nu gewoon nog even heel erg in de wolken van dit."

Hoe hield S10 zich staande in alle hectiek?

03:00
Bron: ANP/RTL Boulevard
Meer over