Entertainment

Temptation Island-dames in tranen: eerste koppel verlaat programma

19 mei 2022 14:01 Aangepast: 20 mei 2022 10:18
Temptation Island: Love or Leave Beeld © Videoland

Vier koppels onderzoeken of ze met de ware zijn in het huidige seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave'. Maar wat ze nog niet weten, is dat ze in de aflevering van deze week de kans krijgen om zich te herenigen met hun partner en het programma te verlaten.

Let op, dit artikel bevat spoilers over Temptation Island: Love or Leave.

"Ik weet wat ik aan jou heb en ik ben zo verliefd. Wat heb ik hier dan nog te zoeken?"

De programmamakers hebben een nieuw element aan de show toegevoegd. De swing of love geeft koppels de kans om het liefdesavontuur vroegtijdig te verlaten. Er is wel één maar die Monica aan de meiden uitlegt.

"De swing of love betekent dat we één van de koppels de mogelijkheid bieden om eerder naar huis te gaan. Dat moment is nu. Ik vraag me af of één van jullie de antwoorden op haar vragen heeft gevonden en zoiets heeft van: ik ga gewoon naar huis. Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat je niet weet of je partner in de andere villa dezelfde keuze maakt als jij. Het zou kunnen dat jij alleen naar huis gaat."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Iris schrikt van uitspraak vriend in Temptation: 'Zoiets hoor je niet te zeggen'

Van de vier meiden hebben alleen Annebel en Linde interesse. Voor Linde voelt Temptation Island meer als een stapvakantie dan als de plek waar ze een connectie met een andere man aan kan gaan. "Ik weet zeker dat hij (Sietse, red.) daar ook zit. Ik zou voor schut staan als dat niet zo is", zegt Linde zelfverzekerd. Annebel wil René graag zien, maar is nog niet honderd procent zeker van haar zaak. Daarop besluiten de meiden dat Linde naar de schommel gaat om zich al dan niet te herenigen met Sietse. 

Na het eerste kampvuur legt Kaj Sietse de vraag der vragen voor. "Ik heb gevraagd of je even wil blijven zitten, want ik heb een mededeling. Dit jaar hebben we de swing of love. (...) Jouw vriendin Linde heeft aangegeven dat ze gebruik wil maken van de swing of love, omdat ze met jou Temptation Island wil verlaten." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation Island-koppel deed eerder al mee aan een realityshow

Sietse vindt het fijn om te horen dat zijn vriendin haar vragen beantwoord heeft gekregen en geen twijfels meer heeft over hun relatie. Hij staat ervoor open om het programma te verlaten. "Als zij dat voelt en ook voor haar zijn de vragen beantwoord, dan zal ik dezelfde beslissing nemen." 

Zodra hij Linde ziet, wordt hij emotioneel. "Ik ben zo trots op jou. (...) Ik weet wat ik aan jou heb en ik ben zo verliefd. Wat heb ik hier dan nog te zoeken?" Ook Linde kan niet blijer zijn om haar vriend in de armen te sluiten. "Ik zag Sietse en dacht: jij bent mijn soulmate."

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore