Ga naar de inhoud
Entertainment

Moeder Wesley Sneijder opgenomen in ziekenhuis met tumor

Beeld © ANP

Het zijn heftige tijden voor de familie Sneijder. Sylvia, de moeder van Wesley Sneijder (37), is in het ziekenhuis in Turkije opgenomen met een longtumor, zo laat ze aan 'Shownieuws' weten.

"We gaan door een hel heen"

Nadat de trainingen van de Sneijder Academy wegens privéomstandigheden niet doorgaan en zoon Rodney een foto deelt van zijn moeder met de woorden 'I love you', blijkt al snel wat er aan de hand is. De trainingen zijn niet voor niets afgezegd: Sylvia vertelt dat ze in een Turks ziekenhuis ligt, omdat er een tumor bij haar is ontdekt. Het is nog onbekend of het gaat om een goedaardige of kwaadaardige tumor. Dat is iets wat de artsen in Nederland moeten onderzoeken. 

Rodney Sneijder, zoon van Sylvia en broer van Wesley, laat in een reactie aan RTL Boulevard weten dat de familie zich is rot geschrokken. "We gaan door een hel heen. M'n moeder is een sterke vrouw en gaat knokken om erbovenop te komen." Ook laat Rodney namens de familie weten dat ze dankbaar zijn voor alle steunbetuigingen.

Zoon
Lees ook:
Zoon Wesley Sneijder tekent contract bij FC Utrecht: 'Trots op je!'

De afgelopen tijd ging het al niet goed met de gezondheid van Sylvia. Zo heeft ze last van benauwdheid en ademhalingsproblemen. Bij de dokter werd ze weggestuurd met de mededeling dat het bronchitis is. In werkelijkheid is er dus veel meer aan de hand. Nadat ze goedkeuring krijgt om toch naar Turkije te vliegen met een vriendin, verergeren de gezondheidsklachten zo erg dat Sylvia in het ziekenhuis belandt. 

Sylvia hoopt vandaag terug naar Nederland te vliegen met een medische vlucht, maar daarvoor moet eerst onderzocht worden of ze in staat is om te vliegen. 

Vlaamse
Lees ook:
Vlaamse commentator herkent Wesley Sneijder niet: 'Niet veel getraind'