Entertainment

Travis Scott maakt comeback na Astroworld-drama

16 mei 2022 05:03 Aangepast: 16 mei 2022 08:13
Travis Scott Beeld © ANP

Travis Scott (31) heeft zijn eerste grote publieke optreden gegeven sinds het drama tijdens het Astroworld Festival, waarvan hij mede-organisator was. De rapper was eerder deze maand te zien en horen tijdens een afterparty van de Formule 1 Grand Prix in Miami, maar dat was voor een 'klein' publiek. Nu begaf Travis zich weer tussen collega's en zong hij twee nummers. Dit meldt 'NME'.

"Mensen maken fouten"

Het was aan Sean 'Diddy' Combs te danken dat Travis weer op het podium mocht staan. De 52-jarige rapper liet eerder aan de organisatie weten alleen de presentatie van het evenement op zich te nemen als Travis mocht optreden.

"Travis heeft iets afschuwelijks meegemaakt. Mensen maken fouten. We moeten nu vooruit kijken met liefde en respect voor iedereen die hierdoor is geraakt. Het is nu tijd om te vergeven, mijn broeder Travis verdient dat", aldus Diddy.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kylie Jenner en Travis Scott veranderen naam zoontje: 'Wolf past niet bij hem'

Tijdens het Astroworld Festival in november kwamen tien mensen om het leven en raakten honderden mensen gewond vanwege verdrukking. Travis is door meerdere mensen aangeklaagd omdat hij volgens hen verantwoordelijk is voor het drama.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore