Ga naar de inhoud
Entertainment

Leco van Zadelhoff viert 54e verjaardag: 'Je moet genieten van het nu'

Leco van Zadelhoff Beeld © ANP

Het was al een mooie dag vanwege het weer, maar voor Leco van Zadelhoff kan 'ie helemaal niet meer kapot. De visagist is deze zondag namelijk 54 jaar geworden. Via Instagram laat hij weten dankbaar te zijn weer een jaar erbij te mogen tellen.

'Leven in deze soms rare vreemde wereld doet mij beseffen dat je moet genieten van het nu en uitkijken naar morgen!'

'En dan zomaar opeens mag ik 54 worden! Opgeteld is dat een 9... en zo voelt het vaak', schrijft Leco bij een foto van zichzelf terwijl hij zijn 'blessings count'. Volgens de make-up artist is er niets mooier dan 'ouder worden met een rugzak gevuld met ervaring'. 

Leco
Lees ook:
Leco in zijn nopjes met metamorfose Caroline Tensen

'Leven in deze soms rare vreemde wereld doet mij beseffen dat je moet genieten van het nu en uitkijken naar morgen! Dank jullie allemaal dat ik ben mogen worden wie ik ben!' sluit hij zijn verjaardagspost af, waaronder de felicitaties blijven binnenkomen. Onder meer Shirma Rouse, Froukje de Both en en BFF Caroline Tensen wensen hem een fijne dag.

Ook zijn RTL Boulevard-collega Eddy Zoëy laat een boodschap achter. Leco schuift regelmatig aan om zijn expertise te geven en was onlangs nog extra kritisch over de outfits van Laura Pausini tijdens het songfestival:

Leco bekritiseert outfits Laura Pausini: 'Deed ze auditie voor een musical?'

06:09
Leco
Lees ook:
Leco van Zadelhoff bij de fysiotherapeut na Make Up Your Mind