Entertainment

Vera Wang shockeert het internet met haar ware leeftijd: 'Lijkt wel 25'

15 mei 2022 13:47
Vera Wang Beeld © Getty Images

Vera Wang heeft wederom bewezen dat leeftijd slechts een getal is. De Amerikaanse mode-ontwerpster viert volgende maand alweer haar 73e verjaardag, maar daar is niets van te zien.

"Hoe kan ze er zo geweldig uitzien op haar 72e?"

Het mode-icoon ging al eerder viral toen ze foto's op haar Instagram plaatste met een wel heel erg getoond lichaam. Haar volgers waren behoorlijk onder de indruk en 'in shock' door haar voorkomen. Ook afgelopen week wist de inmiddels 72-jarige weer iedereen te verbazen met haar jeugdige uiterlijk op de rode loper van de Hot Pink Party van het Breast Cancer Research Fund (BCRF).

Voor de gelegenheid was de ontwerpster gekleed in een glinsterende roze jurk met een diep decolleté. Ze maakte haar look af met een bijpassend hoofddeksel, sprankelende diamanten halsketting en zwarte nagels.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

71-jarige Vera Wang snapt 'shock' om afgetrainde lijf niet

Toch is het niet haar onberispelijke rode loper-look waar iedereen het over heeft. 'Wow, Vera jij lijkt me 25', laat iemand achter in de comments. 'Hoe kan ze er zo geweldig uitzien op haar 72e?' vraagt iemand anders zich af. Een andere volger grapt dat ze haast wel een vampier moet zijn en weer een ander schrijft er later net zo uit te willen zien.

Aan People vertelde Vera eerder haar grote geheim om in shape te blijven. Volgens de bruidsjurkengigant heeft ze haar afgetrainde lijf te danken aan een combinatie van 'werken, slapen, niet te veel zonlicht en wodka-cocktails'. Ook sport ze 'sporadisch'.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Joan Collins hekelt plastische chirurgie: 'Ik lach ze vierkant uit'

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore