Entertainment

Britney Spears verliest baby door miskraam

14 mei 2022 22:16 Aangepast: 14 mei 2022 22:17
Britney Spears Beeld © ANP

Op Instagram deelt Britney Spears (40) een hartverscheurend bericht waarin ze aangeeft dat ze haar baby door een miskraam verloren is. De popzangeres was na 15 jaar weer in verwachting van haar derde kindje met haar verloofde Sam Asghari (28).

"Dit is een verschrikkelijke tijd voor iedere ouder"

Op Instagram schrijft ze: 'Tot ons grootste verdriet delen wij het nieuws dat we onze wonderbaby zijn verloren door een miskraam. Dit is een verschrikkelijke tijd voor iedere ouder.' Ook schrijft Britney dat ze 'misschien beter had kunnen wachten' met het aankondigen van haar zwangerschap, maar dat ze 'te enthousiast' was om het goede nieuws met de wereld te delen. Ondanks het verschrikkelijke nieuws houdt de liefde tussen Britney en haar verloofde Sam hun sterk. 'We zullen blijven proberen om onze prachtige familie te vergroten', schrijft ze. 'We zijn dankbaar voor jullie steun. We vragen jullie vriendelijk om onze privacy te waarborgen tijdens deze moeilijke tijd.' 

Instagram Britney Spears Instagram Britney Spears
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Assistent houdt naakte Britney Spears vast in zwembad

Na ruim 10 jaar was er afgelopen september eindelijk die lang gehoopte doorbraak in de zaak van Britney Spears tegen haar vader Jamie. Per direct is Jamie uit zijn rol gezet als toezichthouder van zijn dochter. Michiel Vos was voor ons aanwezig bij de rechtbank in Los Angeles en sprak daar met de Britney-fans. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Britney Spears in verwachting van derde kindje

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore