Ga naar de inhoud
Entertainment

Kim onthult waarom ze Nederland is ontvlucht na mislukt MAFS-huwelijk

Kim en Antoine - MAFS Beeld © Nander de Wijk/NT Visuals

Na het mislukte 'Married at First Sight'-huwelijksavontuur met Antoine vertrok Kim met gierende banden naar Tenerife. Het was nog even onduidelijk wat ze daar ging doen, tot nu.

"Nog wel steeds vrijgezel"

Kim geeft een teken van leven vanaf het Spaanse eiland. Ze heeft genoten van haar tijd met Antoine. "Helaas is het niet gelukt, maar ik heb wel echt een prachtig avontuur met hem beleefd. En er heel mooie vriendschappen aan overgehouden." 

Kim
Lees ook:
Kim uit MAFS vertrekt weer naar Tenerife voor 'nieuw avontuur'

Toch heeft ze haar biezen gepakt en woont ze weer op het eiland waar ze voor Married at First Sight ook al woonde. "Inmiddels ben ik terugverhuisd naar Tenerife." Ze is haar eigen onderneming begonnen. "Hier heb ik een excursiekantoor geopend."

Ze is niet van plan om weer terug te komen naar Nederland. "Ik ben heel gelukkig hier. Ik wil hier voorlopig blijven." De ware Jacob is ze nog niet tegengekomen op Tenerife. "Lekker aan het daten, maar nog wel steeds vrijgezel." Ze staat nog steeds open voor een relatie met de liefde van haar leven. "Dus mannen, als jullie naar Tenerife willen komen, mag je me altijd een berichtje sturen."

Kim
Lees ook:
Kim neemt afstand van Antoine in MAFS: 'Van roze wolk gevallen'

Antoine vertelde eerder deze week voor onze camera's dat hij nog steeds contact heeft met Kim. Het interview met hem zie je hieronder.

Antoine uit MAFS heeft nog contact met Kim: 'Wie weet'

00:59