Entertainment

Derde seizoen De Verhulstjes vanaf nú te zien bij Videoland

14 mei 2022 12:10
De Verhulstjes Beeld © Play4

Bij Videoland staat vanaf vandaag het derde seizoen van 'De Verhulstjes' klaar om te bingen. En dat betekent dat Gert (54), Ellen (44), Viktor (27) en Marie (26) je weer een lach op het gezicht gaan toveren tijdens hun dagelijkse perikelen.

"Ik geloof rotsvast dat de kijker vooral wil weten hoe het met ons leven gaat"

Waar het eerste seizoen zich vooral afspeelde tijdens de coronalockdown in het huis van Gert en Ellen, ging de familie in seizoen twee naar de immense vakantiewoning in Saint-Tropez. In deel drie zien we de welgestelde Verhulstjes in Antwerpen. "Mijn nieuwe appartement - aan het MAS - is klaar. Er is nu een ruim terras zodat ook de honden meekunnen. Daar zullen Ellen en ik, en Marcel en Leo (de honden, red.), regelmatig zitten. Viktor is bezig met zijn stekje dat ook bijna af is en Marie woont al alleen", vertelt Gert over het nieuwe seizoen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Familie Verhulst legt tienduizenden euro's neer voor luxe chalet

De makers gaan de familie ook afzonderlijk volgen. Viktor en Marie zijn niet meer alleen 'de kinderen van', ze hebben ook een eigen carrière in de spotlights. Gert belooft dat we niet alleen de professionele werkzaamheden van de flamboyante familie gaan zien: "Ik geloof rotsvast dat de kijker vooral wil weten hoe het met ons leven gaat." Dit seizoen gaat de familie ook een dagje naar Amsterdam om in onze hoofdstad de boel op stelten te zetten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gert Verhulst: 'Als Ellen had gewild liep er nu klein Verhulstje rond'

Dus heb je vanavond echt geen zin in het Eurovisiesongfestival, ga dan naar Videoland om het derde deel van De Verhulstjes te zien.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore