Entertainment

Dochter Anouk gaat naar Amerika: 'Ik ben zo trots op jou'

13 mei 2022 11:05
Anouk Beeld © ANP

Het lijkt erop dat Anouk binnenkort nóg een kind naar Amerika ziet vertrekken. Waar ze eerder al afscheid moest nemen van haar zoon Benjahmin Kingsley (19), die naar de Verenigde Staten vertrok om aan zijn basketbalcarrière te werken, blijkt haar dochter Phoenix (17) nu in zijn voetsporen te treden. Phoenix heeft namelijk een aanbod gekregen van Washington State University om daar te gaan basketballen.

"Ik ben zo trots op jou"

Phoenix is één van de drie kinderen die Anouk kreeg samen met Remon Stotijn (beter bekend als Postman). Benjahmin is de oudste, Elijah (18) de middelste en Phoenix de jongste. Daarnaast kreeg Anouk drie kinderen met drie andere mannen, onder wie haar huidige verloofde Dominique Schemmekes.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Anouk krijgt toestemming voor bruiloft op Malieveld

In haar Instagram Stories deelt Anouk het heugelijke nieuws van haar dochter. 'Ik ben zo trots op je', schrijft ze bij een tweet van Phoenix. Hoewel ze erg blij is voor haar dochter, zal ze het er ongetwijfeld ook moeilijk mee hebben. Toen haar zoon naar Amerika vertrok schreef ze dat ze hem onwijs ging missen en 'trots en geëmotioneerd' was.

De kans is groot dat zowel Benjahmin als Phoenix het basketballen bij haar huidige vriend Dominique heeft afgekeken. Dominique is namelijk samen met tweelingbroer Philip de drijfveer achter Triple ThreaT, een basketbalvereniging en stichting die is opgericht om jongeren van straat te houden door ze basketbaltraining te geven.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Anouk vindt The Voice-onderzoek te langzaam gaan

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore