Ga naar de inhoud
Entertainment

James Corden prijst Harry en Meghan: 'Sta altijd aan hun kant'

James Corden in 'The Late Late Show' Beeld © Getty Images

James Corden (43) vindt het 'ontzettend moedig' dat de Britse prins Harry (37) en zijn vrouw Meghan (40) hun leven als actieve leden van de Britse koninklijke familie achter zich hebben gelaten en zal 'altijd aan hun kant' staan. De talkshowhost, die al jaren bevriend is met Harry, zegt in een interview met 'The Sun' 'niets dan bewondering en respect' voor ze te hebben.

"Ik ben een groot fan van beiden"

"Ik ben een groot fan van beiden", zegt de presentator van de Late Late Show op CBS. "Ik heb enorm veel respect en bewondering voor Harry. Iedereen die om hem heen is geweest en tijd met hem heeft doorgebracht, zou hetzelfde voelen." James heeft in het interview louter positieve woorden voor het paar dat in 2018 trouwde, en beschrijft prins Harry bovendien als een toegewijde echtgenoot en vader. Negatieve berichten over de twee zouden niet 'de hele tijd geuit hoeven te worden', vindt hij.

James
Lees ook:
James Corden sloeg 40 miljoen dollar voor The Late Late Show af

James was in mei 2018 ook aanwezig op de bruiloft van Harry en Meghan. Hij woonde niet alleen de huwelijksceremonie en de aansluitende lunchreceptie bij, maar was ook een van de tweehonderd genodigden voor het huwelijksfeest.

Leuk:
Lees ook:
Leuk: James Corden deelt nieuw materiaal met Friends-cast