Entertainment

Guus Meeuwis en Manon Meijers stappen in juli in het huwelijksbootje

12 mei 2022 14:33 Aangepast: 12 mei 2022 14:52
Guus Meeuwis Manon Meijers Beeld © ANP

Guus Meeuwis en Manon Meijers gaan in juli dan eindelijk trouwen. Dat vertelt de Brabantse zanger in zijn nieuwe televisieprogramma 'Glory Days'.

Guus wordt in zijn nieuwe programma getrimd door een man die Bruce Springsteen in zijn kappersstoel heeft gehad. Wanneer de gezichtsbeharing van Guus afgeschoren wordt, vraagt de barbier of zijn vriendin het niet erg gaat vinden. "Zo heeft ze me ook ontmoet", vertelt de zanger vol trots over zijn Manon, "en het groeit zo weer aan."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Guus Meeuwis stelt huwelijk met Manon Meijers weer een jaar uit

De barbier is erg geïnteresseerd in het liefdesleven van ons Guus. "Hoe lang zijn jullie samen?" vraagt hij zich af. "Zes, zeven jaar", antwoordt de zanger. En dan onthult hij details over zijn aanstaande huwelijk, dat door corona meermaals is uitgesteld. "We gaan in juli trouwen."

"Ze moet nog wel 'ja' zeggen", plaagt Frank Lammers, met wie Guus samen Glory Days maakt. "Klopt, zonder baard gaat dat nog moeilijk worden", besluit Guus.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Guus Meeuwis over ophef 'crematorium'-huis: 'Laat het van ons zijn'

Guus vroeg Manon in 2019 ten huwelijk, maar de bruiloft van het stel is door de pandemie dus meermaals uitgesteld. Nu lijkt het er toch eindelijk van te komen. In de video hieronder vertelt Guus dat het vele uitstellen in ieder geval niks te maken heeft met hun liefde voor elkaar:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore