Ga naar de inhoud
Entertainment

Dochter Linda de Mol doet verslag van grote finale Feyenoord

Linda de Mol en Noa Vahle Beeld © ANP

Waar Linda de Mol (57) nog flink de spotlights ontwijkt, pakt haar dochter Noa Vahle (22) alle shine. Noa gaat namelijk verslag doen van de Conference League-finale AS Roma - Feyenoord in Tirana.

"Doe het maar eens, aan het begin van je carrière"

Het is een mooie klus voor Noa, die laat zien dat ze meer is dan alleen de 'dochter van...'. Eerst deed de voetbalfanaat ook al verslag van Feyenoords halve finale tegen Olympique Marseille. Naar aanleiding daarvan kreeg ze mooie complimenten van RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink. 'Noa Vahle doet dit gewoon goed. Doe het maar eens, aan het begin van je carrière. Spannend', schreef hij lyrisch op Twitter.

Noa
Lees ook:
Noa Vahle lijkt op moeder Linda de Mol: 'Net zo'n stresskip'

Niet iedereen was fan van haar verschijning op voetbalzender Veronica. Kijkers deden op Twitter hun beklag over dat ze het oneerlijk vinden dat Noa enkel en alleen zo'n kans krijgt, omdat ze de dochter van televisiekoningin Linda de Mol is.

Linda
Lees ook:
Linda de Mol pakt draad weer op: 'Gaat een beetje beter'

Op 25 mei staat de Conference League-finale AS Roma - Feyenoord op het programma bij Veronica. Het is de eerste keer in twintig jaar dat Feyenoord weer eens een Europese finale speelt. En dat zorgde voor een flinke alcoholinname bij bekende Feyenoord-fans. Hoe zij die halve finale beleefden, zie je hieronder.

Sterren grijpen naar de fles door overwinning Feyenoord

02:37