Ga naar de inhoud
Entertainment

'Annette en Hans hét succeskoppel van Boer zoekt Vrouw'

Beeld © KRO-NCRV

De ontknoping van 'Boer zoekt Vrouw' is in zicht. Na maanden van brieven schrijven, speeddates, dagdates, de logeerweek en stedentrips zien we vandaag welke boeren een nieuwe partner hebben gevonden en bij wie Cupido toch mis heeft geschoten.

Vorige week vroegen we jullie wie jullie denken dat er samen blijven en wie niet. Er werd meer dan 50.000 keer op de poll gestemd en het is tijd de balans op te maken.

Boer Hans

Als we onze lezers mogen geloven zijn Hans en Annette hét succeskoppel van dit seizoen Boer zoekt Vrouw; 92% denkt dat de boer zijn Grietje gevonden heeft. Vorige week was al te zien dat het stel er geen gras over laat groeien. In het Ierse Clifden genoten ze samen van de geschiedenis, cultuur en vooral elkaar. Hans polste zelfs al hoe Annette het zou vinden om bij hem op de boerderij te komen wonen.

'Volgend
Zie ook:
'Volgend jaar bruiloft van Maud en Evert uit Boer zoekt Vrouw'

Boer Jouke

Van Jouke en Karlijn wordt ook verwacht dat het wel goed zit. 90% van de stemmers denkt dat de Friese boer en de Brabantse boerendochter elkaar helemaal gevonden hebben. Kijkers leerden Jouke kennen als een norse boer met het hart op de tong, maar Karlijn heeft daar verandering in gebracht. "Als zij iets vertelt, heb ik niet gelijk een oordeel", zegt hij daar zelf over. Stiekem zagen we Karlijn natuurlijk ook al in de teaser voor de nieuwe aflevering die aan het einde van de aflevering van vorige week te zien was; Jouke is dus niet in zijn eentje naar de reünie gekomen.

Boer Evert

"Je bent heel lief en ik hou van jou", zei Evert in Kroatië tegen zijn Maud. Niet gek dus dat 81% van de stemmers denkt dat zij nog steeds bij elkaar zijn. Het stel lijkt helemaal gelukkig met elkaar, ondanks dat ze misschien erg van elkaar verschillen. Waar Maud veel praat, is Evert stiller en waar Maud veel connectie zoekt, lijkt Evert toch iets minder van het fysieke contact.

'Karlijn
Lees ook:
'Karlijn heeft de code van lompe boer Jouke gekraakt'

Boerin Janine

Helaas zijn er ook stellen waarvan mensen denken dat ze uit elkaar gaan. Neem bijvoorbeeld Janine en Sander. 57% van de stemmers denkt dat het niks wordt. Wellicht komt dat door alle paniek bij Janine. Ze gaf tijdens de citytrip al aan dat zie 'paniek in haar hoofd' heeft en of Sander die kan laten verdwijnen, is nog maar de vraag.

Boer Rob

Over Rob en Wendy zijn de stemmers duidelijk: dat wordt he-le-maal niks. 96% denkt dat het stel alweer uit elkaar is voordat het ooit écht iets is geworden. Tijdens de citytrip in het Franse Reims was al te zien hoe Rob zich in moet houden bij Wendy en dat terwijl het voor Wendy steeds duidelijk wordt dat ze toch echt alleen vriendschappelijke gevoelens voor hem heeft. Au.

'Boer
Zie ook:
'Boer zoekt Vrouw net zo spannend als gouden oefening Epke Zonderland'

Boer zoekt Vrouw zie je vanavond om 20.56 uur bij KRO-NCRV op NPO 1, iets later dan normaal dus.