Ga naar de inhoud
Entertainment

Beau van Erven Dorens noemt Yvon Jaspers 'pooier'

Beau van Erven Dorens en Marc-Marie in Beau Beeld © Videoland/RTL

Terwijl miljoenen kijkers bij elke aflevering van 'Boer zoekt Vrouw' wederom wegsmelten, is presentator Beau van Erven Dorens (51) niet zo'n fan van het programma. Vooral de rol van Yvon Jaspers (49) zit hem behoorlijk dwars. In de uitzending van 'BEAU' van maandagavond noemt hij de presentatrice van het programma zelfs een pooier.

“Zij is een matchmaker! Dat is geen pooier"

In het programma Boer zoekt Vrouw worden vrijgezelle boeren gekoppeld aan een single man of vrouw in de hoop dat hier echte liefde uit bloeit. Aan Yvon Jaspers de rol om de vrijgezellen aan elkaar te koppelen. Volgens Beau is dit concept 'ranzig': "Yvon Jaspers is gewoon een pooier. Ze is gewoon de hele dag bezig om boeren te koppelen aan leuke vrouwen. Dat is toch gewoon zo?" Tafelgast Marc-Marie, tevens liefhebber van het liefdesprogramma, is het hier niet mee eens. "Nou, nou, nou!" berispt hij Beau. "Zij is een matchmaker! Dat is geen pooier.” Beau houdt echter voet bij stuk. "Nou ja, dat is gewoon zeg maar een hippe pooier."

Beau
Lees ook:
Beau van Erven Dorens komt eind mei met trouwshow

Marc-Marie probeert Beau van gedachten te veranderen en legt uit in welke situatie de eenzame boeren zich verkeren: "Je moet je voorstellen dat je op een boerderij zit waar nooit iemand langskomt en dan komt Yvon en dan vind je de liefde van je leven." Beau lijkt echter niet geraakt te zijn door het romantische verhaal en geeft er zijn eigen draai aan. "Oké, maar mag ik het omdraaien? Je kunt het ook zo uitleggen: er zit dus een best wel moeizaam figuur tussen de koeien en dan komen er drie vrouwen en die worden dus door de pimp, Yvonne, gewoon voor die man neergegooid van: iemand moet met hem het leven verder gaan delen! Ik vind dat best wel ranzig vaak.” 

Beau
Lees ook:
Beau van Erven Dorens vindt dat jongeren 250 euro 'vrijheidsbonus' moeten krijgen

Ondanks dat Marc-Marie dus wel groot fan is van het programma borrelen er bij hem zo nu en dan ook wat irritaties op:

Marc-Marie gefrustreerd door deze Boer Zoekt Vrouw deelnemer!

05:13