Ga naar de inhoud
Entertainment

Iris schrikt van uitspraak vriend in Temptation: 'Zoiets hoor je niet te zeggen'

Iris en Whitney Temptation Island: Love or Leave Beeld © Tom Cornelissen

Het eerste kampvuur staat op het programma in 'Temptation Island: Love or Leave'. De dames zijn op van de spanning, want welke mannen hebben al een connectie gemaakt en erger, steekt er iemand de grens over?

Let op: dit artikelen bevat spoilers over de laatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

"Ongeacht over wie het gaat, zoiets hoor je niet te zeggen op tv"

's Ochtends opgewacht worden door drie nieuwe, single mannen die op zoek zijn naar de liefde en diezelfde avond nog het eerste kampvuur: het is een enerverende dag voor de vrouwen. Als ze eenmaal op het kampvuur hun eerste beelden namens presentatrice Monica Geuze te zien krijgen, zijn de vrouwen blij. Hun vriendjes kleuren nog binnen de lijntjes. Maar één opmerking in het bijzonder blijft hangen bij Iris.

Haar partner Whitney liet namelijk het scheldwoord 'kuthoer' vallen. Daarmee refereerde hij naar 'die [persoon] thuis', oftewel Iris. In eerste instantie kan ze niet geloven dat haar partner haar zou uitschelden, maar hoe langer Iris erover nadenkt, hoe bozer ze wordt. "Ik hoop niet dat het over mij gaat. (...) Wie noem jij een kuthoer?" Het is onnodig om te zeggen dat Iris het respectloos vindt.

Temptation
Lees ook:
Temptation Island-koppel deed eerder al mee aan een realityshow

De vrijgezelle mannen kijken in de vrouwenvilla mee als de vrouwen de beelden zien. Vol ongeloof zien ze Whitney schelden. "Zo dan! Hoorde ik dat nou goed?" klinkt het in de woonkamer. Ramon neemt het op voor Iris: "Ik vond dat heel ver gaan. Daar ben ik van geschrokken. Nee, dat vind ik respectloos."

Als de dames eenmaal terug zijn, kan Iris aan het einde van de avond de opmerking van haar vriend maar niet loslaten. "Ik was de hele tijd aan het lachen om de beelden tot de laatste uitspraak", blikt ze terug. "Ongeacht over wie het gaat, zoiets hoor je niet te zeggen op tv." 

Whitney kan maar beter oppassen, want Iris heeft weinig geduld voor mannen die haar uitschelden. Ze twijfelt zelfs of ze hem nog wel als haar partner wil. "Als hij mij op tv een kuthoer noemt, dan denk ik niet dat ik hier als koppel naar huis ga", zegt ze vastbesloten.

Annebel
Lees ook:
Annebel gaat verleiding aan in Temptation: 'Je bent mijn ondergang'

Monica Geuze: 'Temptation anders verlopen dan ik had voorspeld'

00:58

Temptation Island: Love or Leave wordt iedere donderdag uitgezonden bij Videoland.