Ga naar de inhoud
Entertainment

S10 heeft goede hoop over plek in finale: 'Als de sterren goed staan'

S10 Beeld © ANP

S10 (21) heeft goede hoop dat ze dinsdagavond de finale van het Eurovisie Songfestival gaat halen. "Als de sterren goed staan wel", zegt ze lachend tegen het ANP.

"Het lijkt me wel echt kut als ik niet in de finale kom"

De vooruitzichten zien er goed uit voor de zangeres. De wedkantoren zien S10 zaterdag zelfs in de top 10 eindigen. "Ik hoop heel erg dat we de finale halen. Ik heb wel goede hoop. Ik voel het ook wel. En dan pakken we gewoon lekker door naar zaterdag."

Lachend: "Het lijkt me wel echt kut als ik niet in de finale kom. Dat zou ik echt heel erg vinden. Dus ja, we gaan er wel voor."

S10
Lees ook:
S10 nerveus tijdens openingsceremonie: 'Ben niet zo goed in lopers'

In PalaOlimpico, waar het evenement plaatsheeft, kan S10 dinsdagavond genieten van de steun van haar vrienden. "Die zitten in de zaal. Dat is heel fijn om te weten, maar ik moet er niet te veel aan denken dat ze er zijn want ik moet wel gefocust zijn. Anders is mijn performance gelijk de deur al uit. Ik zal heel erg op mijn eigen gedachtes moeten focussen."

S10
Lees ook:
S10 gooit hoge ogen tijdens juryshow songfestival

S10 komt dinsdagavond in de eerste halve finale als achtste in actie. In totaal strijden zeventien landen om tien finaletickets.

Wat vinden songfestivalkenners van het nummer van S10?

02:49