Ga naar de inhoud
Entertainment

Max Verstappen viert overwinningsfeest met Martin Garrix in Miami

Max Verstappen Beeld © ANP

Max Verstappen (24) heeft zijn overwinning van de Grand Prix van Miami tot in de vroege uurtjes gevierd in de nachtclub E11even. Dat deed hij samen met zijn goede vriend Martin Garrix (25), die Max wanneer het maar kan aan komt moedigen bij zijn races. Het tweetal was in gezelschap van een aantal andere vrienden en had een privétafel in de club. Dit meldt 'Page Six'.

"Max arriveerde na middernacht en had de grootste lol met zijn maten"

"Max arriveerde na middernacht en had de grootste lol met zijn maten. Daarvoor waren ze aanwezig bij een ander evenement, waar Max nog een muur voorzag van zijn handtekening," aldus een bron.

Vriendin
Lees ook:
Vriendin van Max Verstappen deelt romantische vakantiefoto's

Niet alleen Max genoot van het nachtleven in Miami, ook collega-coureurs Pierre Gasly en Lando Norris waren aanwezig in de club. Tiësto zorgde voor de muziek en werd zelfs nog gespot in de keuken waar hij samen met collega-dj David Guetta pizza's aan het bakken was.

Max
Lees ook:
Max Verstappen geen fan van Netflix-show Drive to Survive

Tiësto mocht vorig jaar bij de Grand Prix van Zandvoort afvlaggen bij de finish en reed daarna met een truck over het circuit om de aanwezige toeschouwers op een feestje te trakteren. Ook toen eindigde Verstappen als eerste.

Fans hebben vertrouwen in Max Verstappen op gloednieuw circuit

04:09