Ga naar de inhoud
Entertainment

Selling Sunset-makelaar Chelsea betrapt op het faken van haar accent

Selling Sunset Beeld © Netflix

Er is veel nep aan Chelsea Lazkani (29) - en daar is ze open over -, maar haar accent is dat niet. Althans, dat beweert de 'Selling Sunset'-makelaar bij hoog en bij laag. In de reünie-aflevering van seizoen vijf houdt ze vol dat ze echt een Britse tongval heeft. Een video die een fan van de Netflix-hitserie heeft opgedoken van Chelsea's trouwdag in 2017 doet je echter twijfelen aan haar uitspraak...

"Als ik dat wel deed, was ik een erg goede actrice"

Hooggehakt en in haute couture verschijnt Chelsea op de opnamedagen van Selling Sunset. De makelaar is op geen modefout te betrappen - hoewel de outfit die enkel bestond uit een Louis Vuitton-trenchcoat, hoge kousen en onmogelijke pumps twijfelachtig te noemen is -, maar wel op het faken van haar accent. "Ik ben het niet aan het faken", vertelt ze nog tijdens de reünie. "Als ik dat wel deed, was ik een erg goede actrice."

Kom maar door met de Oscar, want hier is het bewijs. 

Jason
Lees ook:
Jason van Selling Sunset laat zien dat 'neptelefoontje' in show echt was

"Mijn ouders zijn Nigeriaans, dus ik groeide op in een gezin waarin mijn ouders een accent hadden", houdt ze nog vol tijdens de reünie. Chelsea vervolgt: "Ik woonde de eerste tien jaar van mijn leven in Londen. Toen verhuisde ik naar Zwitserland. Daarna verhuisde ik naar New Jersey, toen New York. En nu woon ik in Los Angeles. Ik werk eraan, maar dit ben ik, oké? Dit is wat je krijgt."

Kun je het haar kwalijk nemen? Menig Amerikaan kan een Brits accent nu eenmaal niet weerstaan en alsof ze nog niet genoeg opviel door haar persoonlijkheid, valt ze extra op zodra ze haar mond opendoet en dat Britse accent laat horen in de realityshow. Er wordt in ieder geval over haar gepraat, dus daarmee is haar missie na haar eerste seizoen ongetwijfeld geslaagd. 

Chrishell
Lees ook:
Chrishell van Selling Sunset na Jason weer gelukkig in de liefde

Het vijfde seizoen van Selling Sunset is nu te zien op Netflix.