Ga naar de inhoud
Entertainment

Temptation Island-koppel deed eerder al mee aan een realityshow

Beeld © YouTube-kanaal Streamz

De vraag is of Ivo (28) en Maris (27) echt hun relatie willen testen tijdens hun deelname aan 'Temptation Island: Love or Leave' of dat ze simpelweg bekend willen worden. Het koppel deed niet zo lang geleden nog mee aan een ander liefdesprogramma.

De camera's zijn Ivo en Maris niet onbekend. Tijdens hun deelname aan Free Love Paradise, dat uiteindelijk nooit in Nederland werd uitgezonden, gaven ze elkaar toestemming om tijdens het experiment met andere mensen het bed in te duiken. Op die manier kon het koppel samen met de andere stelletjes ontdekken of een open relatie voor hen weggelegd is. 

De reden voor Ivo en Maris om 'ja' te zeggen tegen het programma? Ze zochten 'opwinding' en wilden hun seksleven 'graag spannend houden'. Ook waren ze benieuwd of het 'gras aan de overkant echt groener is'.

Bekijk de trailer van het programma in de video hieronder.

In
Lees ook:
In déze villa's verbleven de Temptation-kandidaten dit seizoen

Het antwoord op die vraag hebben ze kennelijk niet gekregen, waardoor ze in het huidige seizoen van Temptation Island: Love or Leave opnieuw gaan ontdekken of er niet iemand is die beter bij hen past. Een goedbedoeld advies: als je daar twee televisieprogramma's voor nodig hebt, is het antwoord waarschijnlijk ja. 

De presentatie van Free Love Paradise lag in de handen van Sean Dhondt en Froukje de Both. Het seizoen is alleen in België uitgezonden en niet in Nederland beschikbaar. Benieuwd hoe het verder gaat tussen Ivo en Maris? Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering van Temptation Island: Love or Leave bij Videoland.

Annebel
Lees ook:
Annebel gaat verleiding aan in Temptation: 'Je bent mijn ondergang'

Ivo gaat maar al te graag de 'connectie' aan nu hij als een vrij man rondloopt in Temptation Island. Het zorgt direct voor een confrontatie als Maris erachter komt. 

Maris furieus door gewaagde uitspraken van Ivo

02:07