Entertainment

Jason heeft het 'heel zwaar' met nieuwe relatie Chrishell

09 mei 2022 13:40 Aangepast: 09 mei 2022 14:10
Beeld © Getty Images

Chrishell Stause (40) uit de Netflix-hit 'Selling Sunset' is weer gelukkig in de liefde. Dat is een bittere pil voor ex Jason Oppenheim (45). De Oppenheim Group-oprichter heeft er veel meer moeite mee dan hij in de reünie liet blijken.

"Jason is heel erg gekwetst door Chrishell"

Een bron laat aan Entertainment Tonight weten dat Jason Oppenheim het 'heel zwaar' heeft met het feit dat Chrishell een relatie heeft met zanger G Flip.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Oude video van zingende Christine Quinn opgedoken

En dat komt toch een beetje als een verrassing, gezien Jason oprecht gelukkig leek voor Chrishell tijdens de Selling Sunset-reünie. Dat ís hij ook, vertelt de bron, maar: "Hun breuk was heel pijnlijk voor Jason en hij praat er niet graag over. Hij is niet boos op Chrishell en hij is blij voor haar, maar hij is gewoon heel erg gekwetst. Hij is van streek sinds ze uit elkaar gingen en zo voelt hij zich nog steeds."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chrishell van Selling Sunset na Jason weer gelukkig in de liefde

Chrishell en Jason zetten na vijf maanden in december een punt achter hun relatie. De belangrijkste reden was dat Chrishell graag op korte termijn kinderen wil, maar Jason daar nog niet aan toe is. Maar, zeiden de twee: "Hoewel we niet meer samen zijn, blijven we beste vrienden." Maar ook met een nieuwe liefde in het spel...?

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore