Ga naar de inhoud
Entertainment

Hans Kazàn voelt zich 'uitstekend' en gaat weer aan de slag

Beeld © ANP

Hans Kazàn (69) heeft de afgelopen tijd vele 'honderden meelevende mails' gehad van mensen die hem beterschap wensten terwijl hij in het ziekenhuis lag. De beterschapswensen hebben blijkbaar geholpen, want zijn vrouw Wendy laat aan het ANP weten dat de illusionist zich inmiddels weer 'uitstekend' voelt.

"Hans wil graag iedereen bedanken die hem via mail en de sociale media hartverwarmende berichten heeft gestuurd"

"Hij is inmiddels alweer een week gezond en gelukkig thuis", meldt ze. Hans is zelfs weer aan het werk. "Hij vliegt eind mei weer naar Nederland om twee weken lang optredens en lezingen voor diverse bedrijven te verzorgen", aldus Wendy.

Hans
Lees ook:
Hans Kazàn mag Spaans ziekenhuis opnieuw verlaten

De illusionist werd de afgelopen twee maanden twee maal opgenomen in een ziekenhuis in Spanje, waar hij woont, vanwege extreme misselijkheid en braken. Dit kwam, bleek na uitgebreid onderzoek, door een combinatie van verkeerde medicatie en een tekort aan calcium en magnesium in zijn lichaam.

Hans
Lees ook:
Hans Kazàn moet nog een week in ziekenhuis blijven

"Hans wil graag iedereen bedanken die hem via mail en de sociale media hartverwarmende berichten heeft gestuurd", beklemtoont zijn vrouw. "Het waren er te veel om elk bericht persoonlijk te kunnen beantwoorden."

Hans
Lees ook:
Hans Kazàn opnieuw in ziekenhuis en ligt aan het infuus