Entertainment

Kim Kardashian droeg op Met Gala nóg een jurk van Marilyn Monroe

06 mei 2022 22:51 Aangepast: 07 mei 2022 12:34
Kim Kardashian Beeld © Getty Images

Kim Kardashian (41) droeg op de avond van het Met Gala niet één, maar twee jurken van de beroemde actrice Marilyn Monroe. In een bericht op Instagram onthult de beroemde realityster dat ze naast de iconische 'Happy Birthday Mr. President'-jurk uit 1962, later op de avond ook nog een groene jurk van de Hollywoodlegende heeft gedragen.

"Als afsluiting van mijn avond op het Met Gala had ik de eer om Marilyn Monroe's Norman Norell-jurk aan te trekken die ze droeg naar de Golden Globes in 1962"

'Als afsluiting van mijn avond op het Met Gala had ik de eer om Marilyn Monroe's Norman Norell-jurk aan te trekken die ze droeg naar de Golden Globes in 1962, waar ze de Henriette Award voor World Film Favorite ontving', schrijft Kim bij een foto van zichzelf in de jurk.

Op het kiekje heeft ze ook de Golden Globe van Monroe in haar hand. Daar kon de beroemde socialite aankomen nadat ze ontdekte dat deze in bezit was van haar goede vriend Jeff Leatham, meldt ze. Hij kocht het beeldje naar verluidt op een veiling in 2018 voor 250.000 dollar.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zó verborg Kim Kardashian dat Marilyn Monroe-jurk niet dichtging

Dat Kim in de jurk verscheen op het gala, viel overigens niet bij iedereen in goede aarde. Zo zou het funest zijn voor de oude stof om de jurk, die tot dan in een museum te zien was, te dragen. Daarnaast noemen mensen haar een slecht voorbeeld voor jonge mensen omdat ze openlijk vertelde dat ze maar liefst acht kilo was afgevallen om in de jurk te passen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Trainer Kim Kardashian verdedigt gewichtsverlies: 'Keihard gesport'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore