Ga naar de inhoud
Entertainment

Fabrizio vanwege Bachelor door slijk gehaald: 'Krijg doodsbedreigingen'

Fabrizio Beeld © RTL Boulevard Reality Podcast

Waar in Nederland bachelor Thomas van der Vlugt (29) zijn handen netjes boven de lakens hield, pakte Fabrizio Tzinaridis (29) het in 'De Bachelor België' anders aan. Hij dook met drie dames het bed in en kreeg vanwege zijn escapades flink wat kritiek over zich heen in België. Hij kreeg zelfs doodsbedreigingen, vertelt hij in de 'RTL Boulevard Reality Podcast'.

"De manier waarop is echt schrijnend, van doodsbedreigingen tot haatmails"

Fabrizio vanwege Bachelor door slijk gehaald: 'Krijg doodsbedreigingen'

00:51

Niet alleen met Madieke, maar ook met Margaux én met Sanne deelde de voormalig verleider het bed. Veel kijkers vonden dat absoluut not done. En dat hebben ze hem laten weten ook. "Op dit moment word ik niet leuk gevonden. Door heel weinig mensen, jammer genoeg", vertelt Fabrizio in de podcast. "In Nederland heb ik dat gevoel dan wel, dat ze veel beter kunnen relativeren. Het ook snappen. Maar de manier waarop is echt schrijnend, van doodsbedreigingen tot haatmails. Ja, echt mails."

Fabrizio
Lees ook:
Fabrizio brengt ode aan ex Madieke: 'Geluk dat je in m'n leven bent'

Hij vervolgt: "Ik heb van alles gelezen. Ik zou een belachelijke vader zijn. Ik zou geen opvoeding kunnen geven aan mijn zoon op deze manier. Ik ben geen voorbeeld. M’n ouders zouden zich moeten schamen met een zoon als ik, enzovoort."

Ook Maureen uit de Nederlandse Bachelor vertelt in de podcast uitgebreid over haar Bachelor-avontuur. Luister 'm hieronder helemaal:

Fabrizio
Lees ook:
Fabrizio brengt ode aan ex Madieke: 'Geluk dat je in m'n leven bent'

Alle afleveringen van De Bachelor België kijk je terug bij Videoland.