Ga naar de inhoud
Entertainment

Fabrizio en Margaux zetten er óók alweer een punt achter

Margaux en Fabrizio - De Bachelor België Beeld © Instagram @margaux.verbestel

Het was de Nederlandse Madieke die de laatste roos van Fabrizio Tzinaridis (29) mocht ontvangen in ‘De Bachelor België’, maar van 'en ze leefden nog lang en gelukkig' was geen sprake. Vlak na de opnames gingen ze alweer uit elkaar omdat er volgens de bachelor ‘geen chemie’ was. Die chemie had hij wél met Margaux, die geen roos kreeg in de finale. Hij besloot haar nog een kans te geven, maar in de allereerste aflevering van de 'RTL Boulevard Reality Podcast' vertelt de voormalig verleider nu dat ook dat niks geworden is.

"We stonden er heel open-minded in: we zien wel, we gaan het niet bestempelen als daten en 'we moeten nu een relatie hebben'"

Fabrizio vanwege Bachelor door slijk gehaald: 'Krijg doodsbedreigingen'

00:51

In De Bachelor: na de roos vertelde Fabrizio onlangs nog dat hij en Margaux elkaar af en toe zagen, maar dat is inmiddels alweer voorbij. "We stonden er heel open-minded in: we zien het wel, we gaan het niet bestempelen als daten en 'we moeten nu een relatie hebben'", vertelt hij. "Ondanks dat er misschien jaloezie was onderling, hebben we het toch leuk met elkaar. Ik vind het fijn dat dat ook kan, eind goed, al goed, denk ik dan."

Fabrizio
Lees ook:
Fabrizio en Bachelor-winnares alweer uit elkaar: 'Gebrek aan chemie'

Met Madieke is de voormalig Temptation Island-ster nog altijd goede vrienden. "Ik heb het al vaker benoemd, maar als je onze eigenschappen naast elkaar zou zetten, matchen we compleet. Ze ziet er ook goed uit. De enige reden waarom het niet gelukt is, is dat er aan mijn kant iets cruciaals ontbrak: het vonkje, de passie. Die ik daar wel had", legt hij nogmaals uit.

Ook Maureen uit de Nederlandse Bachelor vertelt in de podcast uitgebreid over haar Bachelor-avontuur. Luister 'm hieronder helemaal:

Bachelor
Lees ook:
Bachelor Thomas droeg pruik op geheime dates met Merel

Alle afleveringen van De Bachelor België kijk je terug bij Videoland.