Ga naar de inhoud
Entertainment

Maureen mocht bachelor Thomas niet meer zien na laatste rozenceremonie

Maureen De Bachelor Beeld © RTL Boulevard Reality Podcast

Hoewel ze dolblij is voor Merel en inmiddels ook inziet dat zij en Thomas bij elkaar passen, is het 'Bachelor'-hoofdstuk voor Maureen nog altijd niet helemaal afgesloten. Het is haar na al die maanden nog altijd niet duidelijk waarom hij besloot haar tijdens hun laatste moment samen zijn 'droomvrouw' te noemen, om haar vervolgens af te wijzen. Tijd om daarna nog verhaal te halen was er niet. Maureen vertelt in de allereerste aflevering van de 'RTL Boulevard Reality Podcast' dat ze Thomas in Mexico niet meer te zien kreeg.

"Dat is denk ik wel het allermooiste moment dat ik daar gehad heb"

Maureen had het moeilijk tijdens Bachelor-reünie: 'Oude gevoelens omhoog'

00:49

Toch waren haar laatste uren in Mexico een van de mooiste, vertelt ze tijdens het gesprek. "Ik moest wachten in een kamertje totdat hun scènes gefilmd waren en je zit heel erg in je emoties, het is allemaal heel heftig. Maar dan komt Barbara, de psycholoog, naar de kamer toe en die vraagt of ik nog een drankje wil doen met de crew."

Als Maureen vervolgens aan komt lopen, krijgt ze een staande ovatie van de crew. "Dat is denk ik wel het allermooiste moment dat ik daar gehad heb."

Bachelor
Lees ook:
Bachelor Thomas droeg pruik op geheime dates met Merel

Merel heeft ze wel nog gezien, die kwam de volgende ochtend weer terug naar het hotel waar ook Indigo en Ascha sliepen. "Toen zijn we elkaar huilend in de armen gevallen en hebben we samen nog heel lang zitten kletsen over haar date en mijn date en hebben we alles uitgepraat, omdat we het idee hadden dat we elkaar niet wilden zien - terwijl we dat juist wél wilden. Toen was het eigenlijk al uitgesproken en daarna vlieg je met z’n allen naar huis", vertelt ze.

"Ik ben blij dat het gelukt is. Ik ben blij dat het gewerkt heeft. Het is een tijd geleden, dus mijn gevoelens zijn allang verwerkt. Ik ben alleen maar blij voor hen dat het goed gaat."

Zijn
Lees ook:
Zijn Thomas en Merel van De Bachelor nog samen?

Ook Fabrizio vertelt in de podcast uitgebreid over zijn Bachelor-avontuur. Luister 'm hieronder helemaal:

Alle afleveringen van De Bachelor kijk je terug bij Videoland.