Ga naar de inhoud
Entertainment

Soy Kroon en Abbey Hoes brengen na grote vraag Costa!!-lied uit

Costa!! Beeld © Dutch FilmWorks

Soy Kroon (26) en Abbey Hoes (27) hebben het nummer 'Samen Met Jou' uit de bioscoopfilm 'Costa!!' uitgebracht. Volgens productiemaatschappij Dutch Filmworks was er na de bioscooprelease van de film zoveel vraag naar het lied, dat besloten is om het nummer alsnog uit te brengen.

Ook de clip van 'Samen Met Jou', met beelden uit de film, is vanaf vrijdag te zien. Costa!! ontving deze week de Gouden Film-award, wat betekent dat meer dan 100.000 mensen de film hebben bezocht. Naar de originele film uit 2001 kwamen zo'n 700.000 bezoekers.

Castleden
Lees ook:
Castleden razend enthousiast over Costa!!: 'Het dak ging eraf'

De film is geen vervolg op de hit van ruim twintig jaar geleden, maar het verhaal speelt zich wel af op dezelfde locatie met deels dezelfde personages. De hoofdrollen worden gespeeld door Katja Schuurman en Abbey Hoes. Schuurman was in 2001 ook in de eerste Costa! te zien. Ook Roeland Fernhout, Oscar Aerts, Tina de Bruin en Stephanie van Eer spelen in de film. Costa! uit 2001 is een mijlpaal in de Nederlandse filmgeschiedenis. De komedie van Johan Nijenhuis over een groep jongeren die twee weken vakantie viert in Salou sprak een jong publiek aan dat de Nederlandse film daarvoor niet wist te vinden.

Soy
Lees ook:
Soy Kroon blaast kijkers The Passion omver: 'Jezus, wat goed'