Ga naar de inhoud
Entertainment

Antje Monteiro te zien in theaterconcert gericht op vrouwen

Antje Monteiro Beeld © ANP

Antje Monteiro (53), Joanne Telesford (57) en Hilke Bierman (47) zijn vanaf november te zien in het theaterconcert 'Girls on Fire'. De voorstelling, geproduceerd door Rick Engelkes (62), is gericht op vrouwen en bestaat uit hits 'die iedere vrouw kan meezingen'.

"Dit is een van de kwetsbaarste, maar ook een van de leukste dingen die ik in het theater heb gedaan"

Nummers als 'I’m Every Woman', 'Respect', 'Girls Just Wanna Have Fun' en 'Telkens Weer' komen voorbij. Antje, Joanne en Hilke - drie vriendinnen - vertellen en zingen over hun eigen levens, hun dochters, hun mannen en hun opvliegers. Zo laten de vrouwen zien hoe zij zich staande houden in a men's world.

Musicalster
Lees ook:
Musicalster Antje Monteiro in de pen geklommen voor autobiografie

"Dit is een van de kwetsbaarste, maar ook een van de leukste dingen die ik in het theater heb gedaan", zegt Antje over het theaterstuk. "Samen met regisseur en schrijver Joep Onderdelinden werken we aan een voorstelling waarbij er meegezongen, meegedanst, maar ook zeker veel gelachen kan worden. De nummers en verhalen die in de brainstormsessie naar boven kwamen waren al zo leuk, ik kan niet wachten tot we dit in het theater kunnen laten zien!"

Buddy
Lees ook:
Buddy Vedder pakt hoofdrol in musical over Willem van Oranje