Ga naar de inhoud
Entertainment

Madonna neemt het op voor Dave Chappelle: 'Verontrustend'

Beeld © ANP

Madonna noemt de aanval op Dave Chappelle tijdens diens show eerder deze week 'zeer verontrustend'. De 63-jarige zangeres was een van de vele celebrities die aanwezig was in de Hollywood Bowl, waar Chappelle optrad. Madonna plaatste een foto op sociale media met een pasje in haar mond waarop staat 'Team Chappelle'.

"De wereld staat op z'n kop"

'Het was een rare avond...en verontrustend op zoveel verschillende vlakken! De wereld staat op z'n kop. #davechappelle,' aldus Madonna. Fans reageren verdeeld op haar post. "Hoe kun je aan de kant staan van deze homo- en transfobe man? Ik keur niet goed wat er met hem gebeurd is maar dat neemt niet weg dat hij een transfoob is. Hij maakte zelfs nog de grap dat zijn aanvaller een transman is, walgelijk!," aldus een fan. Een ander schrijft: "De wereld is inderdaad van het padje af. Wie is er nog veilig op een podium wanneer elke gek er maar op kan springen en gewelddadig wordt? Will Smith heeft kennelijk een trend gezet met zijn Oscarklap."

'Will
Lees ook:
'Will Smith is de oorzaak van aanval op Dave Chappelle'

De politie van Los Angeles was snel ter plekke om de man die Chappelle aanviel te arresteren en af te voeren. De komiek wilde de avond verder niet laten overschaduwen door het incident en ging vrij snel weer door met zijn show.

Aanvaller
Lees ook:
Aanvaller Dave Chappelle aangeklaagd voor mishandeling

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore