Entertainment

Caroline gaat de confrontatie aan met Joep: 'Geen kans gekregen'

11 mei 2022 13:00
Married at First Sight - Caroline en Joep Beeld © Married at First Sight

Qua contact gaat het beter dan ooit tussen Joep en Caroline. Maar betekent dat dat ze hun liefde nog een kans geven? Het stel maakt in 'Married at First Sight' voor de laatste keer de balans op. Gaan ze definitief scheiden of geven ze hun relatie nog een tweede kans?

"Ik vind dat hij mij een betere kans had kunnen geven"

Hoewel Joep en Caroline sinds het koppelsweekend weer contact hebben, is er geen liefde ontstaan. Caroline is dan ook teleurgesteld, ook in haar man. "Ik vind dat hij mij een betere kans had kunnen geven, of het hele experiment een betere kans had kunnen geven."

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

'Joep uit Married at First Sight heeft verkeerd beeld van de liefde'

Hoewel Caroline op het begin wel gevoelens voor Joep had, hoeft het voor haar inmiddels niet meer. Wel wil ze nog antwoord op de vraag waarom Joep in eerste instantie zo intiem was, maar na hun vakantie direct afstand nam. Joep vertelt dat hij bang was dat als hij te lang zou wachten met intiem zijn het 'misschien niet meer ging gebeuren'. "En na die huwelijksreis, dan land je weer een beetje en ben je natuurlijk weer in je eigen omgeving. En toen merkte ik dat voor mij dat gevoel ontbrak", legt hij uit.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Married at First Sight-koppel Sander en Astrid neemt time-out

Na twintig weken komt er een einde aan het zevende seizoen van Married At First Sight. Deze week wordt Married at First Sight op dinsdag en woensdag om 20.30 uur uitgezonden op RTL 4. Of kijk de aflevering alvast vooruit bij Videoland. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore