Entertainment

Sander bezorgt Astrid 'klotegevoel' door scheiding

10 mei 2022 22:49 Aangepast: 11 mei 2022 10:12
Married at First Sight - Astrid Beeld © Married at First Sight

Negen weken na de allereerste bruiloft van het nieuwe seizoen van 'Married at First Sight' komen de zeven koppels samen om hun eindbeslissing bekend te maken. Blijven ze getrouwd of gaan ze toch scheiden? Astrid en Sander hakken als eerst de knoop door en de uitslag zagen we niet aankomen.

"Ik had het niet van hem verwacht"

Sander en Astrid waren het allereerste koppel van het experiment. Hun ontmoeting was hartverwarmend, maar de vlinders kwamen maar niet. Tijdens het koppelsweekend werkten ze aan hun romantische klik, maar eenmaal thuis vertelde Sander aan Astrid te willen scheiden - iets waar Astrid van schrok. "De vlinders waren er niet, maar ik dacht: dit is maar het begin", lucht ze haar hart nu. "Ik had zoiets van: nu gaat het pas beginnen, na het koppelsweekend. Dan zit je pas in het echte leven."

Wat Astrid het meeste verdriet doet is dat Sander niet de moeite voor haar wil doen. Ze is dan ook teleurgesteld: "Ik had het niet van hem verwacht."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Married at First Sight-koppel Sander en Astrid neemt time-out

"Ik ken mezelf en als dat er niet is, dan is het er niet en komt het er ook niet", vertelt Sander even later over de ontbrekende vlinders. "Dan gaat het voor mij niet werken." Sander wil dan ook scheiden. Vrienden blijven zit er voor Astrid niet in. Ze vertelt: "Voor een vriendschap moet je ook moeite doen, en dat voel ik dus niet."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Caroline heeft moeite met besluit Joep in Married at First Sight

Married at First Sight wordt iedere dinsdag om 20.30 uur uitgezonden op RTL 4. Of kijk de aflevering alvast vooruit bij Videoland. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore