Ga naar de inhoud
Entertainment

Vier nieuwe vrouwelijke singles in Temptation Island: Love or Leave

Temptation Island vrouwen Beeld © Tom Cornelissen

De mannelijke deelnemers van 'Temptation Island: Love or Leave' krijgen nog eens keuzestress... In de derde aflevering, die nu te zien in bij Videoland, stellen namelijk nóg eens vier extra single vrouwen zich aan hen voor.

Sabine  

Met haar stralende lach en indringende ogen is de sociale en behulpzame Sabine een opvallende verschijning. De 24-jarige callcentermedewerker uit Zetten is nu al een tijdje vrijgezel en is op zoek naar de ware. Sabine houdt van een sportieve, verzorgde man met een sterke eigen mening, die tegelijkertijd ook bescheiden is. Zelf houdt ze van sporten, shoppen en gaat ze graag naar een feestje. Met haar sociale karakter maakt ze snel een connectie met mensen die ze nog niet kent, iets wat haar goed van pas zal komen op de Dominicaanse Republiek.

Annebel
Lees ook:
Annebel gaat verleiding aan in Temptation: 'Je bent mijn ondergang'

Raluca 

De lieve, zorgzame Raluca uit Eindhoven is een workaholic. De 24-jarige content creator houdt van koken en reizen en brengt het liefst haar tijd door met vrienden en familie. Het is lang geleden dat Raluca vlinders in haar buik had. Ze zoekt een grote, stoere man, die galant en ambitieus is. Als je eenmaal haar hart weet te veroveren, gaat ze er voor de volle honderd procent voor. 

Talisa  

De gezellige, zorgzame Talisa is na een aantal lange stukgelopen relaties op zoek naar iemand met wie ze oud kan worden. De 27-jarige community manager houdt van reizen, koken en winkelen. Ze valt op avontuurlijke en betrouwbare mannen en voornamelijk op iemand die zelfverzekerd is. Tijdens Temptation Island: Love or Leave hoopt Talisa een diepe connectie aan te gaan met een man die ze echt kan vertrouwen. 

In
Lees ook:
In déze villa's verbleven de Temptation-kandidaten dit seizoen

Maartje 

Maartje is knap, kunstzinnig, spontaan en sportief. De 20-jarige kledingadviseur uit Alkmaar houdt van paardrijden en kickboksen. Maartje is nu twee jaar vrijgezel en is op zoek naar haar droomman. Zelfverzekerde, ambitieuze, betrouwbare en sportieve mannen vallen bij Maartje in de smaak. Met haar looks, stralende ogen en spontaniteit weet ze altijd de aandacht van mannen op zich te vestigen. Zal dit ook het geval zijn tijdens Temptation Island: Love or Leave?

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland.